שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב26 לחודש יום ראשון שהיה, עבר חודש מאז קבלת המחזור הקודם, מי שזוכרת זיהתי ביוץ רק ביום ה25- ב19 לחודש, אם המחזור הזה יבוא בדיוק שבועיים אחרי הביוץ זאת אומרת אני צריכה לקבל ביום ראשון הקרוב ב2/9 אז עכשיו אני נקראת באיחור או לא ? בגלל שהיה לי ביוץ מאוחר יחסית חחח איזה מגילה מקווה שהבנתן בננות
5 תגובות
עמוד 1
  • אם המחזור שלך סדיר, אין משמעות למתי היה ביוץ, את אמורה לקבל (או לא...) כרגיל, ואם אצלך כרגיל זה 28-30 יום אז...מזל טוב! תעשי בדיקה ודווחי לנו, בהצלחהההההה
  • מחזור מקבלים שבועיים מהביוץ במידה ואין הריון לכן תחכי ל2/9
  • לא יודעת , אבל לא נראה שזה קשור לאיחור.
  • אם ווסת שעברה הייתה ב 26 ואת מקבלת כל 28-30 אז את בהחלט יכולה לעשות בדיקה
  • הילושששש תמתיני עד יום ראשון לפחות....ואז תלכי ישר לעשות בדיקת דם-הכי בטוח! בהצלחה יקירהההההההה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה