היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת הכול ! ורק אני ! יודעת כמה יש בעו"ש + חסכון אני אחראית על התשלומים ואני יודעת הוצאות מול הכנסות ואני מנהלת ומסדרת את החשבון בקיצור אני כבר אמרתי ?
לבעלי אין מושג מה יש מה אין הוא רק הולך לעבוד ומביא מה שצריך
שנינו מאוד מעורבים כי יניב עצמאי ואני עושה לו את עבודת הניירת. יודעים כמה נכנס כמה יוצא, יודעים מצב חשבון ומה צריך ומתי.. [
[ [
אני מנהלת את החשבון והכל נמצא בשליטה עצלי גם עו"ש , גם חסכונות וגם תיק נ"יע . חשבונות לרוב דרך הו"ק . בודקת לפחות פעם בכמה ימים . בעלי מקבל עדכון מדי פעם ששואל . http://www.holdthatpic.com/
עד כמה אתן מעורבות בחשבונות בבית? בגלל שהוא הצטרף לחשבוני כשנישאנו אני ניהלתי הכל באיזה שהוא שלב הוא הרגיש קצת לא נוח שהכל בשליטתי אז העברתי את הכל אליו...
יודעות כמה יש בעו"ש?כן
יודעות כמה החסכונות שלכן אם יש?כן .אני עשיתי ואחראית
מי אחראי על תשלומים וכד או שהכל הוראת קבע?אני משלמת תשלומים
יש לכן מושג כמה הוצאות מול כמה הכנסות?כן לצערי מאז שהוא מנהל זה בזבוזים יותר מול ההכנסות
אני ואני ואני ורק אני הכל אני אני מנהלת את החשבון אני יודעת מה המצב בחשבון בעלי אפילו את מס' החשבון לא יודע שנינו עובדים הוא יוצא בבוקר לעבוד בערב חוזר מביא את הכסף נותן לי הכרטיסי אשראי אצלי, שיקים, מזומן הכל אצלי ואני מטפלת בהכל.
אנחנו עושים ביחד חשבון כספים בתחילת כל חודש, מארגנים את התקציב לחודש הקרוב מה נכנס מה יוצא מה צריך ומה מוותרים,כך ששנינו מעודכנים ומעורבים. כל ההוצאות וכל ההכנסות מתועדות בצורה מסודרת בקובץ אקסל
טוב אני לבד עם עצמי היום כבר חכמה ויודעת מה המצב בודקת מול הבנק פעם בכמה ימים
יניב מטפל בכל החלק הפיננסי אבל אני מאחורי הקלעים להעיר לו אם צריך חיזוקים מהשטח
אני לא יודעת מה הקשר למשפחה חורגת אבל...
אבא של עידו מנהל לנו את החשבון.. הוא עובד בהנהלה של הבינלאומי ואם יש משהו חריג הוא מודיע לנו. אנחנו סומכים עליו מאוד, ויודעים שהוא נכנס אבל לא יעיר שום דבר על כלום! אנחנו מאוד מעודכנים ונכנסים לאינטרנט לבדוק מה המצב, אבל יודעים שהחשבון שלנו בידיים טובות..
אני מאוד מעורבת.. יותר עידו אבל הוא מעדכן אותי כל הזמן..
אני יודעת כמה חסכונות יש כי כל פעם מחדש צריך לחשוב כמה להוציא מהפקדון, כדי לכסות על מינוס בעו"ש!
אני לבד אז בהחלט שרק אני מנהלת את החשבונות. אבל גם שהייתי נשואה זה מה שהיה. תמיד יודעת כמה כסף יש לי בבנק מעקב אינטרנט מעולה. ובאתר שלי יש הוצאות מול הכנסות ואני עושה את זה כל הזמן, תודה לאל תמיד הכל בשליטה
בעלי מתעסק עם הכאב ראש הזה
תשלומים לפעמים אני, לפעמים הוא
תוכנית חיסכון - אפשר בכלל לחסוך במצב הדרק הזה שאנחנו חיים בו? [email protected]