בעיה עם המקלחת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה התחיל בשבועות האחרונים..
    כל פעם שאני באה לחפוף לליעד את הראש הוא נכנס לאמוקקק מתחיל לבכות ולצרוח, קם על הרגליים ומחבק אותי שאני ארים..וכמובן לא מוכן לחזור לאמבטיה..
    הכל טוב עד שנוגעת לו טיפה של מים בשיער..מישהי נתקלה בדבר כזה?אם כן..איך פתרתן את הבעיה המעצבנת הזו?
    כל החולצות שלי כבר רטובות
7 תגובות
עמוד 1
  • את שוטפת לו את השיער עם הדוש? אולי זה מפחיד אותו תנסי אולי לשים מים בכוס ולשפוך לו על השיער

• אני עושה לו עם כוס
  • אין יותר מדי מה לעשות.. צריך לחפוף..

מציעה לך ואני מתארת שזה מה שאת עושה ללות את האקט של השטיפה בצחוקים שירים שהוא אוהב.

להרגיע- לומר אמא פה...

• תודה מיטלי זה באמת רעיון טוב..אני אנסה מחר להתקלח יחד איתו שיראה שגם אמא חופפת..תודה בובה, אמן יעבוד
  • יואו טלי אני ממש עברתי אותט דבר והדבר היחידי שההיתי עושה ועושה כד היום
    זה פדוט נותנת לשירה כך דלי ועוד כל מיני דברים וזה מעסיק אותה
    ואז היא לא שמה לב בכלל.. בין לבין אני ממלאה לה את הדלי.
    קיבלתי גם ציבעי גועש מיוחדים לאמבטיה אז הם מציירים על הקירות..
    ואת תיראי זה יעבור זה עיניין של זמן עברתי בדיוק אותו דבר החצאית שלי הייתה מטפטפת מים..
  • כשלנו הייתה הבעיה הזאת, הסתבר שזה בגלל שהמים נכנסים לעינים\אף \פה קשה לנשום זה נכנס עיניינים....
    הבעיה נפתרה כשאמרתי לו "תסגור עיניים"
  • גם אצלנו הדס בוכה כשאר שופכים לה מים על הראש

אבל אצלנו יש שיטה-
    אנחנו מכינים אותה מראש. ממלאים את הכוס ואומרים לה שעכשיו אנחנו מתכוונים לשפוך לה על הראש
    אחדד.. שתייםם שלוש
    היא קצת מקטרת , בוכה לשניה
    וזהו.. הכל עובר
    אני חושבת שההכנה הזו מאד עוזרת לה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה