מה הייתן עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם היו מספרים לכן שהיום הילד שלכן "ברח" מהגן עם עוד 3 ילדים? כמובן שהילד נמצא כמה דקות לאחר נסיון הבריחה והכל בסדר
    אבל אמרו שבודקים את זה ויחקרו את זה וכבר באותו היום שלחו מכתב עם מסקנות "ועדת החקירה"?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
21 תגובות
עמוד 1

• דבר ראשון - אני הולכת לחקור טוב טוב מה קרה ואיך זה לא יקרה שוב.
    העניין הוא שהגן חדש ונשארו "פינושים". כנראה שאחד הפועלים לא נעל את השער הצדדי (בשער הראשי יש שומר).
    מצד אחד אני נחרדת לחשוב מה יכול היה לקרות, מצד שני נראה שהם מתאמצים להראות שהם עושים הכל (אפילו הפסיקו את העבודות) - אז מה יעזור אם אצעק עליהם?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • צעקות לא יעזרו
    אבל הסברים הם יצטרכו לתת והגננת היתה צריכה לדאוג או הסייעת שבעל המקצוע יוצא מהגן לסגור את הדלת
    ואם אותו בעל מקצוע היה לוקח איתו ילד שלא נדע

• אני חושבת שזה הפחד הכי גדול של כל אמא
    אבל הקטע שזה שלושה ילדים איך הגננת לא שמה
  • הקטע הוא שהכל נגמר טוב.
    אם חלילה משהו היה קורה היו סוגרים את הגן.
    חוקרים ובודקים.
    מכיוון שכביכול "לא קרה כלום" אז נותנים לזה לעבור בשקט יחסי.

אותי לא מעניין שאחד הפועלים שכח לנעול.
    זה לא התפקיד שלו לזכור. הוא לא הגננת.
    וזה שהאשימו אותו זה מראה שהם לא לוקחים אחריות כמו שצריך.
    [

[
    [
  • הם ממש לא מפילים את זה עליו - הם לוקחים את כל האחריות - גם בשיחות איתנו וגם במייל שהם שלחו עם סיכום החקירה.

עם השינויים שהם עושים (פירטו במייל) זה לא אמור לקרות. מה אני אגיד?

ברור לי שאם היה קורה משהו הייתי הורגת אותם. אבל לא קרה שום דבר...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני אתחיל בשאלה של "מה הביא את הילדים לעשות צעד קיצוני שכזה"???
    אולי קרה משהו שהוביל אותם לנסות לברוח.

אני לא הייתי עוברת לסדר היום, איך יעלה על הדעת שזה לא ילד אחד אלא שלושה!! הצליחו להתחמק מתחת לעיניים של גננת וסייעת ?

וכן שיעשו ועדת חקירה - אולי מישהו מבוגר שידל אותם לזה???

על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
  • זה היה איתמר, לא יונתן...
    הם פשוט טיילו החוצה

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • יכול להיות שמקרה כזה בביום השלישי של שנת הלימודים יציב אנטנות זקורות יותר בכל הנוגע לעבודת פועלים בגני ילדים בזמן שהילדים נימצאים בפרט ובכלל.
    מבינה שאת מסכימה עם מסקנות "ועדת החקירה"
    הם מצאו פירצה וניסו לצאת, הם לא ניסו לברוח כי רע ומר להם....
    אני הייתי מאוד כועסת!!!! ממש לא יודעת איך הייתי מגיבה... זה גם לא מקרה שאת יכולה להחליט שאת מוציאה את הילד ומשאירה אותו בבית עד שתימצאי גן חלופי כי זה גן חובה...
    מקווה מאוד שסיפרו לכם לפני שבאתם לקחת את הילדים....
    תודה לאל שנגמר בשלום ויפה ששמו ישר לב שהם חסרים.
  • איתמר??? זה עוד יותר נורא בעייני
  • איתמר???????
    הייתי מעלה אותם על טיל !!!!!!!!
    מילא וןנתן , בגיל של קונדסונים , אבל איתמר ??? הם לא מבינים , פשוט יוצאים לטייל , ואם לא שמו לב הייתי מתחרפנת!!!!!!!!!
    אז מה אם לא קרה כלום? יכל לקרות !
    עזבי כביש, עזבי פדופילים , הילד נתקל בבלטה שבורה , נפל ושבר את השינים ..אופס..הוא בכלל לא בגן , בכלל בלי השגחה...
    בשביל מה משלמים להם??
  • איתמר?????????
    נשמע לי הרבה יותר גרוע
  • אוי ממש לא טוב, אבל אם אתה מרוצה מהטיפול שלהם, בהחלט צעקות ובאלגן לא יעזרו בכלל. העיקר שהכל בסדר תודה לאל
    אבל איך זה ששלוש ילדים בגיל כזה יברחו בלי שאף אחד ישים לב, איפה היו הגננת והסייעת? מוזר
    לא רוצה לחשוב אם יותם היה בורח, איך הייתי מגיבה.
  • איתמר???
    אז זה גן פרטי?
    אם כן הייתי מעבירה גן!!
    ולא מחכה לפעם הבאה - אין יותר חמור מזה

[
  • יאבאלההההההההההההה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • באיזה שלב זה נודע לך?

לא יודעת מה הייתי עושה במקומך... נראה שאכפת להם וטיפלו בנושא, רק הייתי אולי מוודא שאכן הופקו מסקנות ושאכן עושים כך

[
  • זה נודע לאמא שלי למעשה כשהיא באה לקחת אותו (והיא סיפרה לי, אח"כ גם התקשרו לבעלי).
    הגן הוא של המתנ"ס וכשאמא שלי באה היו שם כל הממונים עד סגן ראש העיר שממונה גם על המתנ"ס - אז זה לא שהם מתייחסים לזה בקלות דעת.
    היום בבוקר הסבירו לי והראו לי בדיוק מה קרה. אמא של אחד הילדים האחרים ש"ברחו" היא גננת והיא דווקא יותר הרגיעה אותי.
    עדיין, כל פעם שאני חושבת על מה יכל לקרות אני דומעת...
    מי יבטיח לי שזה לא יקרה גם בגן אחר? אולי פה לפחות היה כשל והם יהיו יותר זהירים בנושא.
    אם היה קורה משהו - ולא קרה בנס, אבל אם היה קורה משהו - אני לא יודעת איך הייתי ממשיכה בכלל.
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אלוהים ישמור איזה פחד !!!!!!!!

אני חושבת שאת ושתי האמהות הנוספות צריכות
    ללכת למחלקת החינוך בעיריה או למוסד שאחראי
    על הגן הזה ולעשות בלאגן !!! לא הייתי עוברת על
    זה בשתיקה !!!!!!!!
    המחשבה הזאת מה היה יכול לקרות ... !!!!
    אלוהים ישמור !!!!!!!!

• קודם כל לא אמורים להיות אנשי מקצוע בזמן שיש ילדים בגן לפי דעתי זה אסור תבדקי את זה ותדרשי שהם לא יהיו .
    הם חייבים לשמור על הדלתות אין דבר כזה להשאיר פתוח ילד לא אמור לצאת מהגן.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה