היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חוויתי פעם אחת ממש אחרי הלידה. התעוררתי בבוקר ולא יכולתי לקום מהמיטה, כל החדר הסתובב סביבי. גיסי הגיע ועשה לי דיקור שממש עזר לזה. במידה ואת חווה את זה הרבה תפני לא.א.ג שיבדוק את הקריסטלים שלך.
תודה
אמא שלי סובלת מזה כבר שנים. זה התחיל לה מאז הלידה האחרונה לפני כ-18 שנה.... כל מה שהיא ניסתה מאז לא עזר לה ממש. תמיד שהיא סובלת מסחרחורות היא פשוט שוכבת בחושך ולא מדברת עד שזה עובר מעצמו
את בטוחה שזה ורטיגו? וחוסר שיווי המשקל אמיתי או שזו רק תחושה שלך? כאילו את עומדת ליפול?
תגידי מיסי, הגיוני שזה יומיים רצופים?
אני לא בטוחה שזה ורטיגו אבל לפי המידע שקראתי זה עונה על התחושות שלי
יש מצב שאת לחוצה? בחרדה?
כן זה הכול בגלל העבודה שלי
בהתקפים קשים אני יודעת שזה היה יכול להיות כמה ימים
ממליצה מאוד לא לאבחן את עצמך ולפנות לרופא בהקדם מאוד! מקווה שאת לא נוהגת כך ומנסה לנוח ככל האפשר. תקבעי לך תור. זה יכול להיות קשור לאוזניים או לדברים אחרים....
לגשת לרופא, לא להזניח
היה את זה לאמא שלי והסתבר שזה איזה חיידק שמתלבש על האוזן התיכונה...
לי היה את זה אחרי הלידה של יותם. וזה נבע ממתח לחץ וכו. בהחלט שווה בדיקה אצל רופא. לא להזניח
תודה בנות אני באמת אגש להיבדק
אני אני אני אני לא מאחלת לשונאים שלי לחוות את זה פעם היה טיפול תרופתי לדבר היום יש רופאים מומחים לורטיגו שעושים לך תנועה חדה על הראש ופותרים לך את זה בשניות... הבעיה שזה לא עובר לחלוטין