סקר - האם הילד\ה שלך קשור\ה אלייך? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נורא מעניין אותי לשמוע איך זה אצלכן..
10 תגובות
עמוד 1
  • חחחח למרות שאנחנו מדברות על זה בפייס
    אליה ממש ממש קשור אליי
    הוא לא ממש נשאר בלעדיי כי הוא יונק ולא מוכן לקחת בקבוק ולא אני לא שואבת.

אבל אין לו בעיה להיות עם ההורים שלי הוא ממש ממש קשור אליהם וברור שגם עם אבא שלו

• מגיל 8 חודשים בערך ועד גיל שנה אריאנה עברה כנראה איזשהו שלב של חרדת נטישה
    וחוץ ממני ומבעלי היא לא הסכימה להשאר עם אף אחד, דבר שמאוד הקשה על החיים שלנו באותה תקופה...
    לא יכולנו לצאת לשום מקום מבלי לקבל טלפון שהילדה בהיסטריה אחרי חצי שעה-40 דקות (במקרה הטוב)
    אבל מגיל שנה היא פתאום התגברה על זה באורח פלא ועכשיו היא בכיף נשארת עם ההורים של בעלי או עם אמא/סבתא וסבא שלי, נהנית איתם ומריצה אותם בלי הפסקה
  • חחחח שנינוש קיבלתי את ההשראה לסקר מהשיחה שלנו
  • חופשי זורמת עם אחרים
    מאז שהשארתי אותה אצל הורי בגיל חודשיים בגלל חתונה באילת( ולא רציתי לטרטר אותה)
    גם אנחנו וגם היא מאד קלילה בנושא..
    ההורים שלי ושל בעלי שמחים שהיא תישן אצלם- בלדעדינו
    וגם הדס סבבה עם זה! אומרים לה שלום והיא עושה לנו ביי ביי וזהו....

באופן כללי- הדס קשורה אלי מאד בקטע של הרגעה, משחק והרדמה.
    גם בעלי כל הזמן אומר לי :
    "היא מאד אוהבת אותך... מתי יגיע הגיל שהיא תרצה רק את אבא כמו שמספרים על בנות?"

• אוולין לא קשורה אלי בכלל
    היא קשורה לאמא שלי בלבד
    כל השאר פחות מעניינים אותה
    אבל אמא שלי מפנקת אותה אובר.. אז אני מרגיעה אותי שאולי בגלל זה היא "לא אוהבת אותי":)
    כל יום שהיא עם אמא ואנחנו מגיעים ליד הבית שלי ואני לוקחת אותה מהאוטו מתחילה היסטריה וצרחות כאילו אני אישה זרה שלוקחת אותה מאמא שלה.
    קשה לי עם זה..אבל מה לעשות.

דברו איתי בפייסבוק
  • אוריה מאוד קשורה להורים שלי והיא גם נשארה אצל ההורים שלי כמה פעמים במשך יומיים.. שאוריה הייתה בת 4 חודשים אני ובעלי נסענו בפעם הראשונה אחרי לידה לצימר למשך 3 ימים והיא נשארה אצל ההורים שלי
  • תהילה הנסיכה שלי דבוקה לי אשכרה לחבל הטבור
    היא זוחלת אחרי לכל מקום שאני הולכת ומתיישבת
    לי על הרגליים שלי
  • תמיד מרגיש לי שנהוראיצ'ו קשור לכולם חוץ ממני
    אבל שאני הולכת לעבודה הוא תמיד בוכה ומבקש ידיים
    שאני חוזרת תמיד זוחל אליי במהירות
    אני בטוחה שאוטוטו יבקש שנתחתן ולא יעזוב אותי לנפשי

• בר קשורה אלי יותר מלכל אחד אחר, אחרי לבעלי, ואחרי שנינו לחמותי.

היא ילדה זורמת, אוהבת לשחק בגינה - אז לא משנה מי שומר עליה, אם יקחו אותה לגינה לשחק היא תהיה מרוצה.

• דניאל, דבוק אלי כל היום. לא זז ממני, יכול לשבת לידי שעות, רק שאני אחבק ואלטף אותו.אם אני משאירה אותו עם מישהו, אםילו עם בעלי, והולכת, הוא פשוט בוכה חצי שעה ליד הדלת ולא מוכן ללכת.
    איתי לעומת זאת, זורם כמעט עם כולם. הוא אמנם טיפה חשדן בהתחלה, אבל אחרי כמה דקות כבר מחייך וידידותי.
    כל עוד כל הצרכים שלו מסופקים, הוא בכלל לא צריך אותנו. קורה שיש לופרץ אהבה כלפי, ואז גם הוא בא לחיבוקי ארוך, אבל לרוב הוא לא מהנדבקים.

מפליא עד כמה הם שונים באופי.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה