היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי אני רוצה לקנות למאיה אופניים, כאלה עם ידית שמסיעים אותה. יש לכן? מה דעתכן? עוד מעט כבר חורף... אם כן, של איזו חברה? ואחרונה חביבה: כמה זה אמור לעלות?
תודההההה
12 תגובות
עמוד 1
אני קניתי בימבה שעליה מתלבש מושב לתינוק עם מגש הפעלה וידית להורים.. כשהיא גדלה פשוט פירקתי את כל החלקים בהדרגה.. ממליצה!! אהה ובחורף זה גם שימש אותי לגיחות שהייתי עושה כשהייתה יוצאת קצת שמש חורפית.. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
ללא ספק סמארט טרייק, הכי טובים הכי עמידים והכי בטיחותיים
היי אני קניתי ממש לפני שבועיים סמארט טרייק , דגם ZOO פשוט מדהים!!!!!!!!! מומלץ מאוד אפילו שעוד מעט חורף , החורף עוד רחוק, וחוץ מזה אפשר לטייל עם זה גם בבקניונים בחורף....
אני קניתי אותם במבצע במקום 700 ב- 550 ש"ח במבצע .. מממש שווה!!!!!!!!
עשיתי סקר שוק וזה הכי זול שיש לדגם הזה
מגניב האופניים האלו אך לא חשבתי לקנות אותם מתנה לאוראלי לגיל שנה
אורטלי איפה קנית???מה זה הדגם?מ10 חודשים/חצי שנה?
לנו גם יש של סמארט טרייק, דגם ELIZABETH DX קיבלנו מתנה לגיל שנה והן שימושיות עד היום, היא כבר מפדלת בהן לבד.
] ]
ואי אולגההההההההה
היא מהמממממת [/url
רציתי מחמתי מתנה לחג זה מתאים לפני גיל שנה?בחגים יהיה בן 9 חודשים. איזה דגם מומלץ?
שני, זה מתאים מגיל שהתינוק יושב לבד. יש תמיכה מסביב שלא יפול וגם חגורות. שלי, תודה בובה
מישהי יודעת איזה דגם מומלץ זה מה6 חודשים או 10חודשים ?
טוב ,היום התחלתי לעשות סקר שוק,קבלתי חום חשבתי שזה מסתכם ב300-350:שח ולא ב650!? בעלי התימני כמעט קיבל שבץ
סמארט סטרייק גינס מהממם !!! קיבלנו מתמה ללידה מחברים טובים מגיל חצי שנה !!! מומלץץץ בן מאוהבב בזה אפילו נרדם ברוב שכיף לו