היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן... אני בשבוע 26+3 ופתאום התחילו לי ממש כאבי בטן חזקים אבל למעלה מתחת לחזה בקיבה כאילו לשירותים אבל לא לשירותים אני מרגישה את כל הבטן מתהפכת וזה. ממש כואב זה הגיוני או שמצריך בדיקה?? ויש לציין שבזמן האחרון כל בוקר יש לי להתפנות זה שאני לא ממש רגילה ללזה כל יום סורי על התיאורים אני בלחץ מהכאבים שיש לי עכשיו
5 תגובות
עמוד 1
מה שאת מתארת לא נשמע כמו ציריםם אבל אחד מהתסמינים של רעלת הריון זה כאבים ברום הבטן (מתחת לחזה איפה שתיארת) ככה שאני אישית בהחלט הייתי הולכת להיבדק.. מקסימוםםםם יחזירו אותך הביתה... "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
הלחץ דם שלי בסדר אבל נירא לי.. או שזה לא קשור..
תראי מאמי אני לא רופאה אבל זה אחד הסימנים.. אני במצבך כן הייתי הולכת לבדוק רק כדי להיות שקטה.. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
אולי תתקשרי למוקד של הקופת חולים ותשאלי אותם מה לעשות "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
היי מאמי, אני הייתי קופצת לבדוק את העניין סתם בשביל השקט הנפשי... קרה לי בשבוע 32, לחצים וכאבים, נסעתי למיון והתברר שהיו צירים מוקדמים אישפזו אותי יומיים עם עירוי.