היי לכולן,

אני אחת משלכן, לא בדיוק שייכת לפורום הזה אך פעילה בו די הרבה...חייבת את דעתכן/הצעתכן...

אני פותחת ואומרת שאני נשואה ללא ילדים, לי ולבעלי יש זוגיות אוהבת, תומכת ואנחנו חברים טובים.
בעלי הוא טיפוס שלא אוהב לצאת, לא משנה מה אציע לו, הוא יגיד לי "לא" ולא יוסיף מילה, אני מודה ומתוודה שאני אף פעם לא הכרחתי אותו לצאת איתי ולא כפתי שנבלה אם הוא לא אוהב, אולי הייתי צריכה...

לפני יומיים הוא בא לי ביציאה שהוא יוצא לסרט עם בת דודה שלו בת ה-23, הוא מאוד קרוב למשפחה אך ספציפית לבת דודה הזאת לא כ"כ, הם סבבה אבל לא יותר מזה.
אני חשבתי שזה כמובן לא ייצא לפועל, עד שבערב באותו יום הוא עשה מאמץ קם ממצב של חצי שינה מהספה, נכנס להתקלח, התגנדר (אפילו שאל אותי אם הוא נראה טוב...), שאל אותי לאיזה קולנוע בעיר אפשר ללכת (???), וחיכה בסבלנות שהיא תבוא לאסוף אותו.אני כמובן לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, שתקתי ועקמתי פרצוף בלי להוציא מילה.
הוא אמר לי אם עוד הרבה זמן אני אעשה פרצוף ואמרתי לו שכן עד שיבין שמה שהוא עושה לא מקובל עליי. הוא שאל למה, אמרתי לו כמה שלא אבקש שתצא איתי לסרט או סתם לשבת איפשהו תמיד תגיד לא ותמשיך לראות טלויזיה, עד כדי כך שאני נאלצת להסתפק בחברות שלי לצאת!!! לבד!! כי אם לא לא אצא מהבית לעולם! זה קורה פעם בשבוע בערך וזה כי הוא ביקש שאני "אהנה" בלעדיו ולא אהיה תלויה בו, יש לציין שאני קורעת ת'תחת כל השבוע ויציאה לשבת בבית קפה זה חלק מאיך שאני רואה התפרקות ובכלל את החיים (לא מבקשת לצאת למסיבות רוק עד הבוקר)
כמובן ההערה שלי לא היתה לרוחו והתפתח ריב שבחיים לא היה לנו, מרוב שהוא צרח כמעט התפוצץ לו נים בעין

, קולי לא נשמע כי הוא צרח הרבה יותר חזק ממני, בסופו של דבר אמרתי לו שיילך ויישן אצל המשפחה שלו ולא יחזור וישאיר אותי לבד, כמובן הוא חזר מאוחר בלילה בסביבות 01.00 ואני כבר "ישנתי"...
מאז לא דברנו על הנושא, הוא לא דיבר על זה ואני פשוט עדיין בשוק ולא כ"כ יודעת מה להגיד לו.
בנות, האם אני משוגעת שהפריע לי שהוא יצא לבד עם בת דודה שלו? אני חושבת שזה לא במקום, הוא אפילו לא הציע לי להצטרף! זה פגע בי קשות, מה הוא מתבייש בי??? לא מבינה גם שזה עורר אצלי כל מיני חשדות לגביו, האם באמת יצא איתה, מה הקטע? הוא מנסה להכניס לי או מה? על מה?...היום הוא דיבר איתי כאילו כלום ואני עדיין מאוד פגועה ובשוק מהריב וההתנהגות שלו, אז הוא שאל מה יש לי? ואמרתי לו שאני מתנצלת אבל אני עדיין לא יוצאת ממה שקרה לפני יומיים, הוא אמר לי "טוב, ביי" (זה היה בטלפון) וניתק!
צריכה את הצעתכן בעניין, תאירו את עיניי, לא יודעת איך לגשת לדבר איתו ומה להגיד לו, אני חייבת לציין שיש לי טמפרמנט מאוד חזק, אך הפעם אני מרגישה חסרת עונים...

תודה לקוראות ולמגיבות...