חסויה - צריכה את הצעתכן/עזרתכן להבין...קשה לי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

אני אחת משלכן, לא בדיוק שייכת לפורום הזה אך פעילה בו די הרבה...חייבת את דעתכן/הצעתכן...
    אני פותחת ואומרת שאני נשואה ללא ילדים, לי ולבעלי יש זוגיות אוהבת, תומכת ואנחנו חברים טובים.
    בעלי הוא טיפוס שלא אוהב לצאת, לא משנה מה אציע לו, הוא יגיד לי "לא" ולא יוסיף מילה, אני מודה ומתוודה שאני אף פעם לא הכרחתי אותו לצאת איתי ולא כפתי שנבלה אם הוא לא אוהב, אולי הייתי צריכה...
    לפני יומיים הוא בא לי ביציאה שהוא יוצא לסרט עם בת דודה שלו בת ה-23, הוא מאוד קרוב למשפחה אך ספציפית לבת דודה הזאת לא כ"כ, הם סבבה אבל לא יותר מזה.
    אני חשבתי שזה כמובן לא ייצא לפועל, עד שבערב באותו יום הוא עשה מאמץ קם ממצב של חצי שינה מהספה, נכנס להתקלח, התגנדר (אפילו שאל אותי אם הוא נראה טוב...), שאל אותי לאיזה קולנוע בעיר אפשר ללכת (???), וחיכה בסבלנות שהיא תבוא לאסוף אותו.אני כמובן לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, שתקתי ועקמתי פרצוף בלי להוציא מילה.
    הוא אמר לי אם עוד הרבה זמן אני אעשה פרצוף ואמרתי לו שכן עד שיבין שמה שהוא עושה לא מקובל עליי. הוא שאל למה, אמרתי לו כמה שלא אבקש שתצא איתי לסרט או סתם לשבת איפשהו תמיד תגיד לא ותמשיך לראות טלויזיה, עד כדי כך שאני נאלצת להסתפק בחברות שלי לצאת!!! לבד!! כי אם לא לא אצא מהבית לעולם! זה קורה פעם בשבוע בערך וזה כי הוא ביקש שאני "אהנה" בלעדיו ולא אהיה תלויה בו, יש לציין שאני קורעת ת'תחת כל השבוע ויציאה לשבת בבית קפה זה חלק מאיך שאני רואה התפרקות ובכלל את החיים (לא מבקשת לצאת למסיבות רוק עד הבוקר)
    כמובן ההערה שלי לא היתה לרוחו והתפתח ריב שבחיים לא היה לנו, מרוב שהוא צרח כמעט התפוצץ לו נים בעין , קולי לא נשמע כי הוא צרח הרבה יותר חזק ממני, בסופו של דבר אמרתי לו שיילך ויישן אצל המשפחה שלו ולא יחזור וישאיר אותי לבד, כמובן הוא חזר מאוחר בלילה בסביבות 01.00 ואני כבר "ישנתי"...
    מאז לא דברנו על הנושא, הוא לא דיבר על זה ואני פשוט עדיין בשוק ולא כ"כ יודעת מה להגיד לו.
    בנות, האם אני משוגעת שהפריע לי שהוא יצא לבד עם בת דודה שלו? אני חושבת שזה לא במקום, הוא אפילו לא הציע לי להצטרף! זה פגע בי קשות, מה הוא מתבייש בי??? לא מבינה גם שזה עורר אצלי כל מיני חשדות לגביו, האם באמת יצא איתה, מה הקטע? הוא מנסה להכניס לי או מה? על מה?...היום הוא דיבר איתי כאילו כלום ואני עדיין מאוד פגועה ובשוק מהריב וההתנהגות שלו, אז הוא שאל מה יש לי? ואמרתי לו שאני מתנצלת אבל אני עדיין לא יוצאת ממה שקרה לפני יומיים, הוא אמר לי "טוב, ביי" (זה היה בטלפון) וניתק!
    צריכה את הצעתכן בעניין, תאירו את עיניי, לא יודעת איך לגשת לדבר איתו ומה להגיד לו, אני חייבת לציין שיש לי טמפרמנט מאוד חזק, אך הפעם אני מרגישה חסרת עונים...

תודה לקוראות ולמגיבות...
23 תגובות
עמוד 1
  • אל תכעסי

אם כבר ביקשת דעה אז אני ישירה !

יש דברים בגו , כלומר יש משהו איתה
    יכול מאוד להיות רומנטי ובטח כלפי בני דודים שיודעים שזה מעשה אסור
    רק שהוא שכח שהוא נשוי ....

מניסיון

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • בדקתי לו את הטלפון, היא כתבה לו שהיה לה מאוד כיף וכן ירבו עוד ערבים כאלו...
    אני מאז בודקת לו הודעות ושיחות שהוא לא רואה, דבר שאני מרגישה לא מתאים לי ואובססיבי, אבל אני לא יודעת מה לחשוב...
  • באמת נשמע תמוהה בעיניי השינוי הפתאומי בהתנהגות ושמכולם הוא החליט לצאת דווקא עם בת הדודה
    אני לא הייתי ממהרת לחשוד בו בבגידה, בייחוד עם בת הדודה, אבל בהחלט הייתי עושה בדק בית.
    מה שכן, אני לא דוגלת בחיטוט בפרטיות של בן הזוג, לא משנה מה הסיבה
    כי זה מעיד הרבה על האמון שיש לנו כלפיו, וגם זה עלול להעיב על היחסים.
    אם יש לך סיבה לחשוד (ונכון לכרגע - יש לך), תפרשי את הקלפים בפניו ותדברו על זה

גם ההתגוננות שלו והעובדה שהוא צעק עלייך עד איבוד עשתונות מעידה שמשהו פה מסריח
    אבל זה משהו שחייבים לפתור אותו ביחד ולא כל אחד לחוד, בטח שלא ע"י מעקב חשאי זו אחרי זה.

מאחלת לך שהעניינים עם בעלך יתבהרו בהקדם
  • אני אהיה כנה איתך...

אני חושבת שזה הזוי לחלוטין לצאת עם הבת דודה!!! צא עם אישתך אם כבר!!!

ומילא זה היה בן דוד - גבר, אז הייתי מבינה שאולי הוא רוצה בילוי של גברים

ממש מוזר שהוא מעדיף לצאת עם בת דודה ולא עם אישתו, אם הוא היה יוצא איתך הרבה ופעם אחת רוצה לצאת איתה אולי אפשר להבין אבל עדיין ממש מוזר לי........ למה הוא לא הציע לך לבוא ממש לא ברור לי

מאוד מאוד מבינה אותך שכעסת לגיטימי לחלוטין

צריך לבדוק את הקשר המוזר עם הבת דודה, שצריכה להבין שהוא גבר נשוי ולא חבר שלה.. שתמצא בן זוג ותעזוב את בעלך בשקט.....

• אני עם הבנות!!

הזוי ומוזר לגמרי.... אני במקומך הייתי עושה בדק בית טוב טוב ומבררת את כל העניין הזה.
    [/url
  • לי זה לא נשמע לא הזוי ולא מוזר.
    כן הייתי מדברת איתו על זה שכמו שעשה מאמץ להיפגש עם הבת דודה שיעשה מאמץ לצאת איתך.
  • זה נישמע מאוד מוזר שהוא החליט לצאת עם מישהי שזאת לא את
    אני הייתי מדבר איתו בגלוי ומסבירה לו שנפגעת וזה לא בסדר שהוא יוצא עם מישהי שזאצ לא אישתו
    שאת מתחננת אליו שיצא איתך והוא בשלו אבל שהוא קובע עם אחרים הוא יעשה את כל המאמצים כדי לצאת וזה לא בסדר בענייך

• בחיי שאין לי מילים...

• תקשיבי, גם אני בן אדם שנכנס לסערת רגשות ומתפרץ מאוד חזק ואז כל פעם שאני כועסת על בעלי על משהו אני מתקיפה אותו נורא חזק ואז הוא נכנס להתגוננות ואנחנו לא מצליחים לנהל שיחה נורמלית.
    פעם אחת ניסיתי פשוט לכתוב לו מכתב, פעם הייתי כותבת ממש מכתב ועכשיו אני שולחת לו למייל הפרטי שלו.
    במכתב אפשר לנסח בדיוקאיך ומה מרגישים ולהסביר יותר טוב.
    תכתבי לו בדיוק מה את מרגישה ושאת מרגישה שלא אכפת לו מזה שאת מרגישה ככה.
    תכתבי לו שאת מצפה לפיצוי ושאת רוצה ומעוניינת להרגיש שאת בוטחת בו וסומכת עליו וחבל שתגיעו למצב כזה שאין אמון ביניכם.
    תכתבי לו שאת מאוד היית רוצה שהוא יעשה מאמץ בשבילך אפילו פעם בחודש לצאת רק איתך ושאולי הוא אפילו יראה שזה נחמד לצאת ביחד למרות שהוא פעם לא אהב.
    תכתבי לו הכל ואז תעברי על זה.
    אל תבואי מנקודת התקפה אלא מנקודת הסברה.
    כמה שזה קשה ואני לפעמים ממש בוכה כשאני קוראת את המכתבים האלה אבל אני מרגישה שכשהוא קורא אותם בראש שקט והמילים שלי שם יותר רגועות אז הוא יותר פתוח לקבל.
    אם את באמת רוצה לשמור על הזוגיות שלכם תנסי את זה, כי רק ככה יש סיכוי שהוא באמת יחשבו עליך ועל מה שמפריע לך ולא על האגו הגברי שלו שנפגע כשהתפרצת עליו.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • אם הוא היה יוצא איתך ופעם ב..... עם הבת דודה זה בסדר גמור
    אבל ברגע שהוא מסרב לצאת איתך אבל כן יוצא עם הבת דודה - זה מוזר!!!!
  • דורש בדיקה מעמיקה!
    את הבעל לא צריך "לשכנע" לצאת עם אישתו... משהו פה לא הגיוני

• זה נשמע לי מוזר שהוא יוצא עם בת דודה ולא איתך ועוד שהוא בקושי בקשר איתה
  • זה נשמע כמו סצינה מאסקימו לימון עם הדודה שהגיעה מחול

• איפה נעלמת.???
    נישמע הזוי ביותר.
    ---------------------------------------------------
    "אנא בכח גדולת ימיך תתיר צרורה
    קבל רינת עמך שגבינו טהרינו נורא
    נא גיבור דורשי י יחודך ככבת שומרם
    ברכם טהרם רחמי צידקתך תמיד גומלם
    חסין קדוש ברב טובך נהל עדתך
    יחיד גאה לעמך פנה זוכרי קדושתיך
    שועתנו קבל ושמעעעעעע צעקתינו יודע תעלומות..."

• ניראה לי ממש הזוי שהוא יוצא עם בת דודה שלו

• כמו שכבר נכתב לעיל - יציאה בזוג עם בת הדודה בייחוד כשהקשר שלהם לא מהו נשמע מופרך ביותר. לדעתי הוא יצא עם מישהי אחרת וביקש מבת הדודה ככיסוי לספר שיצא איתה ואף ביקש שתשלח בעבורו את המסרון ה"עלוב" שישמש אליבי בעבורו.
    אני נגד יציאות נפרדות של בני הזוג.- אולי הוא נפגע שיצאת עם החברות והשארת אותו בבית והוא ניסה להחזיר לך.
    אני בשום פנים לא הייתי מרשה לבעלי לצאת לסרט בלעדיי- רק איתי ואני יודעת שככה זה גם מבחינת בעלי!!!
    אם היה קורה דבר כזה עם בעלי הייתי שולחת אותו לדייט עם המזוודות מחוץ לבית!!!
    מצטערת אבל התנהגות כזו לא הייתה עוברת אצלי בשתיקה וללא כל התנצלות מצידי על התנהגות בלתי הולמת מצידו!
    מאחלת לך שתתחזקי ותעברי את התקופה הזו כמה שיותר מהר!!!

• אני חושבת שאתם צריכים לדבר......
    דחוף.......

• למי שאמרה שהיא נגד יציאות בנפרד - למה אם אני נשואה אסור לי לצאת לערב בנות? מה, מעכשיו רק זוגות או לא כלום?

• קרן אני איתך!

• אני במקומך על דבר כזה עושה לו את המוות!
    בתור התחלה הייתי מתקשרת לאותה בת דודה בלי להתבייש לברר מה בדיוק הולך פה!ושרק יעז להגיד לך משהו, את אישתו וזו זכותך

• אני עם הבנות...

אסור לך לעבור על זה בשתיקה
    היום זו בת דודה (וזה עדיין לא מוסבר לי) מחר ידידה.
    ואם לא תעמדי על זה עכשיו (תבררי מה קרה ולמה הוא לא יוצא איתך) זה יהפוך להיות גרוע יותר אח"כ.
    וחוץ מזה, סתם לסבר את העין,
    אין לו שום זכות לנתק לך את הטלפון בפרצוף ברגע שאני מדגישה לו שאת פגועה.
    לדעתי זה זילזול ברגשות, בלי שום קשר למה שקרה
    וחוצפה, בהקשר למה שקרה.

אבל נסיכה
    אני חייבת לשלוח לך חיבוקי
    זה מצב לא נעים.
    אני מקווה שאת מרגישה טוב יותר

• ניראה לי לא אמין ביכלל אסור לשיתוק על זה כי זה יכול לחזור על עצמו בעל מיניי שקרים או המצאות לעשות לזה סטופ ואיך לעשות זה לבקש מימנו לשבת ולעזוב הכל באותו הרגע ולדבר בגילויי זה מאוד עוזר את פורק הכל ולא צוברת מטענים אבל חיים בסוף להגיע להסכמות ביניכם

עמנואל והלל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה