חדשה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
    אני בת 24 ונשואה שנה ,אנחנו מנסים כמעט שנה ללא הצלחה
    עשיתי את כול הבדיקות(הורמונים,צילום רחם בדיקות דם וכו....) והכול יצא תקין , גם הבדיקות של בעלי יצאו תקינות, הרופא אמר שנתחיל בהזרעות ללא כדורים, הוא אמר לי להגיע יום לאחר סיום המחזור ביום ה 7 או שמיני למחזור להתחלת מעקב זקיקים אבל התור היחידי הוא ביום ה 11 למחזור
    אני ממש לחוצה שיתפסס לי החודש!!!!
    כול התהליך חדש לי אני ישמח לשמוע מבנות שעברו הזרעות ויכולות לתת לי מעט מידע ולהרגיע אותי מעט
    תודה לכן

7 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג לגבי הנושא של ההזרעות. חשוב לי לברך אותך בברוכה הבאה, שתהייה לך שיהות מדהימה וקצרה ככל האפשר.
    הגעת לפורום הכי מדהים שיש!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אני מצרפת מאמר על הזרעה ומקווה שיוכל לעזור.. בהצלחה
    הזרעה
  • היי מתוקה, ברוכה הבאה לשהות קצרה, אני בדיוק במצב שלך, (חוץ מהגיל - 31) וגם אנחנו התחלנו החודש הזרעה טבעית. אני מבינה ללבך, אני גם חששתי מלפספס את החודש, את יכולה אולי לבקש ממי שקובע את התורים להכנס לרשימת המתנה למקרה שמישהי תבטל. לי אישית אמרו לבוא ביום ה10 למחזור, והביוץ התגלה רק ביום ה19, אז אין לדעת, מאד יכול להיות שתגיעי ביום ה 11 וישר תתחילי מעקב (הרי רוב הנשים מביצות באזור היום ה14). נסי להיות רגועה ותסמכי על הדברים שיסתדרו בהצלחה, דווחי לנו
  • ברוכה הבאה... ובלי לחץ מותק, זה לא בריא.
    אין לי מושג לגבי הזרעות... אבל בנות אחרות ישמחו לענות לך

• תודה רבה בנות באמת!!!

זה ממש נחמד שניתן לחלוק את מה שעובר עליי ולקבל תמיכה
    אתן ממש מקסימות
  • הייי נשמההה
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • ברוכה המצטרפת! מדובר בפורום שהוא מלא בכל טוב ושוכנות בו נשים אמיתיות עם לב רחב ונדיר וראי הוזהרת. זה ממכר

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה