אזזז אין לי תינוקיה בבית שאני שמה שם את הילדה לכן אנצל את הרגעים השקטים שלי לספר.
הכל התחיל ביום שני שהחלטתי לבדוק את פשר ״ קילקול הקיבה״ שהיה לי בסוף השבוע, אחרי שהפנו אותי במוקד הטלפוני למיון ולא הלכתי, יום שני קבעתי תור לרופאה שלי, שראתה פתיחה 2 ומחיקה 70%, לחצי דם טיפונת גבוהים- הרופאה החליטה לא לקחת סיכון ולהפנות אותי למיון ולשקול זירוז: גם בגלל הלחצי דם וגם בגלל שאני אגואיסטית והיה לי קשה

אכלנו אצל ההורים שלי על האש, השכבתי את רזוש לישון ועלינו לבית חולים ( הייתי בטוחה שאני אקבל זירוז בלילה ובבוקר אלד וככה כל הצוות הטוב יהיה בלידה שלי

ולא רק התורנים

בקיצור בדקו פתיחה- אין
טוב- אשפוז עד הבוקר ובבוקר ישקלו מה לעשות עם פרה הריונית שכמוני

הגיע 9 הבוקר, ואיתו הרופא שלא היסס לדחוף לי את הנר המיוחל
חצי נר ( שמוכר לי מאוד מהזירוז עם רזוש) - 6 שעות אחריי אני מתה, בוכה מכאבים!
הולכת לאחיות הלוך חזור ומבקשת שיבדקו אותי, אומרים לי רק בביקור רופאים ב5 אחר הצהרים

בוכהההה- כלום

בעלי הגיע- קצת הרמות קול וישר חדר לידה

, פתיחה3 צירים כל דקה!! אני מתה!
סובלת בשקט... הפתיחה לא מתקדמת, צירי לחץ מהנר ואני מדברת סינית מכאב

אפידורל נותנים רק מפתיחה 5 ואני אבודה

קצת פיטוצין והופ מרדים מגיע

סם הפלא בגב שלי ואני בעננים

נהייתי כל כך נחמדה

ב9 בערב המיילדת פקעה לי את המים לזרז
שעה אחריי פתיחה8-9, היא אומרת לי לנסות ללחוץ קצת כדי שהילדה תכנס לתעלה כי היא היתה גבוהה,
כמה דקות פתיחה 10- הדופק של העןבר יורד, ואני מקבלת חמצן, אני מתחילה ללחוץ כמה לחיצות והמיילדת אומרת לי לנוח

מה לנוח?! רוצה לסיים

טוב תמישיכי ללחוץ היא אומרת לי

לחצתי לחצתי עד שהראש היה בחוץ ואז היא צועקת לי ״ אל תלחצי״!!! בהיסטריה

חבל הטבור היה מלופף פעמיים מסביב לראש ומסביב לגוף שלה, כשהראש יצא הילדה ממש נחנקה

והיתה תפוסה,היא ניסתה להשחיל אצבע שלא תיחנק והוא היה כל כך מהודק היא לא הצליחה, היא שפכה מהשמן שקדים ועם המספריים בעדינות חתכה את החבל לחתיכות חתיכות...
כמה שניות והבובה שלי היתה בחוץ כחולה/ סגולה- היא לא בכתה

בלי קרעים ובלי תפרים תודה לאל!
נסיכה טהורה

. העתק מדויק של רזוש

נולדה עם בניית ציפורניים

אין עדיין שם, אני קשה עם שמות ובעלי היה בהיי כל ההריון ולא חשב כי גם פחד מעין רעה לכן עכשיו הוא בלחץ

אז הוא אחראי הפעם לשם

זהו- רז בטוחה שהיא בובה ולא אמיתית

מקווה שנשרוד את התקופה הקשה באושר ובכבוד ועם הרבה סבלנות...
אוהבת את כולכן על התקופה המדהימה, על הסבלנות, על התמיכה ועל הכל! אתן מקסימות