למה אלוהים נותן למי שלא מגיע :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה ?? למה????
    יש לי ידיד חבר מאוד קרוב
    גרוש אב לילדה בת 8 מדהימה וכובשת אתמול בבוקר סיפר לי שהגרושה שלו המפלצת (מצטערת לא יכולה לומר אמא על אחת כזאת) מכה את הילדה. המשותפת שלהם שלח לי תמונה של הילדה שהיא בעטה לילדה בפנים לכיוון הרכה
    ובגלל שסיפקה לאבא שלה אתמול שהלך לבקר את הילדה שוב היתה בדאון וכבויה האם עשתה חתיכת צביטה בכל הצבעים לילדה :-( הוא תיעד הכל צילם שלח הכל לעורכת הדין שלו שאמרה כרגע לא לפנות לרשויות כי כל הראיות נמצאות כבר בבית המשפט הם עומדים להוציא את הילדה ממשמורת האם אליו
    המפלצת נשואה בשנית ואח של בעלה הוא שוטר כך שכל תלונה שנפתחה נגדה על אלימות כלפי הילדה מייד נסגרה ע"י הגיס השוטר :-(
    מי שכרגע,סובלת זו הנסיכה
    בבית ספר יודעים הכל רשום אבל עדין לא עושים כלום אומרים לו להיות סבלני וחכם כי המצב עכשיו עדין ומורכב

7 תגובות
עמוד 1

• [email protected]

פייס: ortal_hori

• מזעזע...
    שיהיו רק בשורות טובות
  • עצוב ומזעזע

• מזעזע !!!!!!
  • כמה כמה אני גאה בבת של אותו ידיד!!! היום אחרי שכבר ספגה מספיק בעצמה ניגשה למורה וליועצת וסיפרה להן הכל כולל זה שהראתה את הכל על הגוף שלה
    ילדה אמיצה הלוואי שהכל יגמר בקרוב אני בעצמי אפנק אותה יחד עם דניאלה

• שיפנה למועצה לשלום הילד והרווחה במקום מגורייה של בתו,
    הם לא מרפים ויעשו ביקורי בית במפתיע
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה