היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נתחיל מהנחמד: אני גרה במושב - וכל הילדים שהולכים לבית הספר, מגיעים לתחנת ההסעות ומשם אוסף אותם אוטובוס לבית הספר, איזה כיף לראות המון ילדים שמלווים אותם הכלבים שלהם. אני פשוט מתמוגגת מזה. עומדת קבוצת ילדים וכמעט ליד כל ילד יושב הכלב המשפחתי שלו. ברגע שהילדים עולים על ההסעה כל הכלבים מתחילים לחזור הביתה.
14 תגובות
עמוד 1
זה הזכיר לי שכשהייתי קטנה, היתה לנו כלבה שכל בוקר היתה מלווה אותי לתחנת אוטובוס! חום, גשם, שלג, לא עיניין אותה! 6:30 בבוקר היא הולכת אחריי ומחכה שאעלה לאוטובוס! אין על כלבים!!! ולגביי שוטר: מה נפלת על בן אדם מסכן? הוא סהייכ עובד, גמור מעייפות, עומד על הכביש כמו כלב ובודק רשינות... ואת מוציאה עליו את ההורמונים... לא יפה! נו נו נו :-)
סטס - שלא יעצור את האמהות. שיעצור את המתפרעים!!
כפרוני על הילדים - איזה נחמד זה לראות אותם עם כלבים
ולגבי השוטר אני לפלפית שכמותי הייתי כמו ילדה טובה מביאה לו כל מה שביקש ועוד היה לי דמעות בענים
איזה כיף זה להיכנס בשוטר????
ועוד שאת הריונית אז בכלל
אני אוהבת כלבים... בעלי לא
וואי וואי אני חופשי יורדת על שוטרים שעוצרים לבדיקת רשיונות. תעצרו את אלה שנראים חשודים מה אתם עוצרים רכב משפחתי עם כסאות של תינוקות ואשה בהריון מאחורי ההגה!!!!!
כמה פעמים שהיתי בסוף ההריון גרמתי להם להתפתל מצחוק: פעם אחת שאלת האם זה ייקח הרבה זמן כי יש לי פיפי פעם אחרת אמרתי שיש לי צירים.
בנות
נופרי וגם אם הוא יעצור אותי לבדיקת רשיונות על הבוקר כשאני בלחץ - גם עליו אני אתעצבן... במיוחד שהיו רכבים שטסו על הכביש הזה כשהוא עצר אותי.
חחחחחחחחחח הרסת אותי עם השוטר - לא מתעסקים עם אישה הריונית ולחוצה על הבוקר! ואין על כלבים וילדים יחד, הלוואי והייתי מסוגלת להביא כלב הביתה, אבל אחרי כל הטראומות עם כלבים שעברנו אני ובעלי - אין סיכוי לצערי...
את הורסת אותי כל פעם עם ההודעות המצחיקות שלך
בעלי לא מהמשועממים
גם אותי הכלבה שלי ליוותה כל בוקר לתחנה... הכי כיף בעולם!!! איזה תותחים שיצאת עליו אני לא הייתי מעיזה חחחח
מסכימה איתך לגמרי לגבי השוטרים במקום לעצור את אלה שנוסעים באדום וחותכים הם עושים בדיקת רשיונות- נו בחייאאאתתת..... זהו, בכלא כל העברייני תנועה? מעצבן אותי מאדדדדדדדדדדדדד
בעלי פעם התנדב במשטרה והוא בא לעשות עבודה עבודה!!! ראה שמחפפים שם מאד וכל אחד בא לעשות את היומית שלו בודקים 20 מכוניות לגבי הרשיונות, לא מתייחסים לאלה שעושים עברות כי מה, הם בבדיקת רשויונות.. זה עצבן אותו אז הוא עזב....