מה הייתן עונות על שאלה כזו...? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הודיה שאלה אתי כבר מס' פעמים,
    שאלה כזו שנשמעת שהגיעה לאחר מחשבה..

"אמא- כשהיית בבית חולים ואמונה יצאה לך מהבטן, זה כאב לך?"
20 תגובות
עמוד 1
  • העתקתי לך תשובה מהאינטרנט ...
    סיפור הלידה מעורר הרבה שאלות...ילדים מוטרדים משאלות כמו מה יקרה לאמא ואיך ייצא התינוק. אני מסבירה שכאשר התינוק מודיע לאמא שהוא כבר יכול לצאת היא נוסעת לבית החולים, כי שם יש רופאים שיודעים לעזור לו לצאת החוצה מהרחם. לאמא יש תעלה מיוחדת בגוף המיועדת ליציאת התינוק. התעלה הזו קיימת גם אצל ילדות קטנות, אבל היא קטנטנה והיא גדלה רק כאשר אמא בהריון - אז יש בה די מקום עבור התינוק. התיאור הזה הוא גם אמיתי וגם אינו מעורר פחד מהלא נודע מכיוון שהכל ברור".

• האמת שאין לי מושג מה הייתי עינה לה

• אבל זה מתחמק מהשאלה- האם זה כואב..?
  • אני חושבת שבשלב הזה כדאי לך קצת לעגל פינות ולהבהיר לה שזה לוחץ כמו לעשות קקי
  • אמנם אין לי בנות - אבל אמרתי ליונתן שכאב לי קצת הבטן והכל עבר כשאיתמר או הוא יצאו.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני עונה את האמת, בדיוק כמו בשיר "איך שנולד" שהבנות שלי מתות עליו.

בהתחלה זה כואב - אבל אח"כ יוצא תינוק והשמחה גדולה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • נראה לי שהכיון של יעל הכי נכון, להגיד שזה כמו ללחוץ לקקי יכול להכניס לראש שיכול לצאת לה תינוק כשהיא עושה קקי....
    אני בעד לומר את האמת, לא את כל האמת אבל בגדר האפשר... זה כואב אבל עובר...

ובכלל - איך את מרגישה?

• אני הסברתי לנגה שזה כואב מאוד ואפילו אמא בוכה אבל אז התינוק יוצא וזה הכי כיף וכבר לא כואב... כמה פשוט ככה היא הבינה אטת זה
    וביננו כמה שתגידי זה כואב בתכלס הם לא ידעו עד הלידה
    ]

• אז זהו.. זה היה תוך כדי משחק בהריון...
    היא פתאום שאלה את זה..
  • אהה ואני- יותר טוב..
    ישנתי איזה יומיים, הייתי מעולפת..
    קמתי מידי פעם כדי לא להתנוון..

ועכשיו אני מתאוששת..
    עדיין חלשלושה!
  • אצלי אריאל שאל פעם אחת ואמרתי שכאב לי כמו שצריכים לשירותים ואחרי שהתינוק יוצא כבר לא כואב.

אז זה לא רק בנות שמתעניינות

• כנראה שאין להם מספיק היריוניות בסביבה אצלנו.... לא מתעניינים בזה בכלל
  • אם שילה עצוב כי הוא לא יכול ללכת לגן אני שמחה.
    החלמה מהירה לו
  • איזה כיף לי שככה בא לך!!
  • נראה לי להגיד את האמת והכי חשוב לסיים בטוב - בזה שיוצא התינוק ושמחה ולא כואב וכו'. תרופה נגד כאבים זה רעיון טוב לציין. חוץ מזה שזה שלנשים אחרות יש לידות קשות לא אומר שאת צריכה לספר לה את זה. לך היו לידות טובות והיא שאלה אותך! אז את מספרת מחוויה שלך. כמו שכשתדברי עם חברה הריונית בהריון ראשון לא תספרי לה על הלידה הכי טראומתית ששמעת בחייך כדי שתדע שזה יכול גם להיות טראומתי נכון?

• "כן,כאב...אבל הכל עבר"
  • אלה שאלה אותי את זה וגם אורי.
    ןעניתי את האמת. המרוככת כמובן.
    כן שיתפתי שכאב ועבר, ואיזה כיף היה לפגוש אותם סוף סוף.
    אבל מן הסתם לא לשתף בחוקן, בצרחות ועל תינוק שיוצא לך מה@#$%^

[
    [
  • כמו שענו לך כולן
  • הייתי אומרת "קצת"...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה