היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זהו חזרנו לשיגרה נגמרו הטיולים. שחר וטל בגנים. אז מה מבשלים?
ערב: דגים עם תפ"א סלטים והרבה חלות
14 תגובות
עמוד 1
טוב יש לי רק חבילה אחת בישקוטים. אני צריכה רעיונות לעוגה אחרת.
גם אני חושבת לעשות עוגת ביסקוויטים בשישי. האמת אנחנו אצל ההורים שלי בערב יום שישי אז אני לא צריכה לדאוג לאוכל... אבל כל הכבוד על הבישולים עשית אותי רעבה ...
איזה כייף כבר יום חמישי התגעגעתי לחופש
צול צול מה זה פיצה בשרית? נשמע מעניין וטעים, אשמח להסבר...
הפיצה הבשרית נראית מעלפת, תודה אני אנסה את זה... יש לך מושג אם במקום בטטה אפשר לשים תפוחי אדמה? נראה לך שיצא טוב? ודבר נוסף, מה זה בחומרי המתכון ראשי התיבות פש"ג?
אני קניתי בטטה אחת... נראה לי אפשר להחליף בתפוח אדמה למרות שבטטה היא אחרת... פש"ג - פלפל שחור גרוס
תודה
באופן ספונטני הזמנתי את ההורים שלי לארוחת ערב - אנחנו תמיד אוכלים ארוחה אצלם וארוחה אצל החמים שלי, זה היתרון בלגור כולם באותו ישוב.
אני מכינה, שניצל דג עם סלטים שונים עוף בקולה עם תפו"א מוקפץ עם אטריות
קינוח של פירות
רותי
רותי לא מפריע לך שאין לכם אף פעם ארוחות שבת משפחתיות? הכוונה רק המשפחה הגרעינית? את בעלך והילדים? בעייני זה כ"כ חשוב מאחד ונותן זמן איכות אמיתי הארוחות שבת האלה
לא מפריע לי, האמת שאני מאוד אוהבת לצאת ולאכול אצל ההורים שלי ואצל חמותי, אנחנו ביחד כל השבוע, זה לא שהוא מגיע מאוחר מאוד ולא אוכלים ביחד, אז פעם בשבוע זה כייף ללכת להורים! והכי כייף זה שלא צריך בכלל לנסוע או להתארגן כי כולנו גרים באותו מקום ובסופו של דבר אנחנו ביחד כל השבת בלי המשפחה (חוץ מהארוחות) וישנים בבית.
בכל מקרה הארוחה עברה מקום, סבתא שלי מגיעה ברגע האחרון והיא לא יכולה ללכת, אז אני מכינה את כל האוכל ואוכלים אצל ההורים שלי. רותי