היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כשהייתי בשבוע 30 עם בריאל מישהו שאל אותי "איך זה שעוד לא התפוצצת?" האמת לקחתי את זה בהומור ואמרתי לו שהוא נראה בהריון יותר ממני
כשלי נמאס מהשאלות האלה עניתי פשוט ״בקרוב״, בשיא הנחמדות... והתעקשתי על אותה התשובה כששאלו אותי עוד ועוד פים... אנשים נפגעו דווקא - איזו מין תשובה זאת??? אז אמרתי שזה מה שיש לי להגיד וזהו.... מה, לשקר? מאיפה אני יודעת בדיוק??? וחוץ מזה, מה עניינכם בזה, אה?
מוכר מאוד..אותי בעבודה שיגעו כל ההריון ובמיוחד לקראת הסוף ואני גם ככה הייתי עצובה ובמתח שהלחיצו אותי עם האולטראסאונדים שיצאו לא תקינים ושהוא לא עלה טוב במשקל ובמיוחד לקראת הסוף שכל שבועיים הייתי בבית חולים. אז כששאלו אותי אז עניתי שאני לא יודעת מתי אני יולדת..אז פעם אחת מישהי הייתה בהלם מהתשובה שלי אז אמרתי לה שאף אחד לא יודע את התאריך המדוייק ויש גם מקרים חריגים שהריונות הולכים לא כפי שציפינו. אז אמרתי שכשזה יקרה אז יקרה