רשמים מהגן של אריאל - אחרי אסיפת ההורים - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול הייתה לנו אסיפת הורים ראשונה - התרגשתי מאוד, בכל זאת הילדה שנתיים בבית, רגילה לפינה החמה שלה.. המעבר קשה יותר לנו מאשר לה
אז הלכנו לאסיפת ההורים - וחוץ מזה שהסתבר שכל אחד שם משלם מחיר שונה (אל תדאגו לא פראיירית בכלל, שיניתי את ההסכם עם הגננת בהתאם!!!) יש הורים שזה הילד השלישי והרביעי שלהם בגן הזה ככה שהם באו באווירה של קייטנה התפרצו, עשו "צחוקים", כל דבר התחילו לספר סיפורים שלהם מהגן - לא מעניין!!
והפריעו להורים חדשים כמונו לשאול שאלות ולהתעניין בזוטות...
אל תדאגו - לא פראיירית בכלל השתקתי את כולם שם! חחחח
7 תגובות
עמוד 1
ווואי שיהיה לאריאל הנסיכה הקטנה בהצלחה
חחחחחחחחחחחח טוב מאוד שדאגת להשתיק אותם, כ"כ מוכר לי מהגן הפרטי של בריאל! ומוזר שכל אחד משלם מחיר שונה...למה? פרוטקציות?! שיהיה לאריאלוש המון בהצלחה בדרכה החדשה, אני בטוחה שהיא תהנה!
אצל אמא שלי כשיש ילדים עם אותם שמות.
היא קוראת להם לפי שמות משפחה שלהם [/url
כל הכבוד שעשית סדר בבלאגן
אויש איזה מעצבנים אלה שמפריעים!!! אתם כבר יודעים את החומר? אז עופו הביתה חחחחחח
שיהיה בהצלחה לאריאל! אני בטוחה שהיא תשתלב מהר וצורה יפה!
אל תבהלי אם זה לא יילך חלק כמו את מצפה ורוצה בכל זאת פעם ראשונה שלה...
תודה בנות;)
יקראו לה אריאל עליזה חחח כי זה השם השני שלה... ואריאל השני הוא בן