הפסקה ארוכה ארוכה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז אחרי הטיפול שלא הצליח בכלל.....
    וההחלטה להתחיל טיפול אחרי החגים מסתבר שלפי הספירה שלי (אלא אם פתאום ה ישתגע) ה מגיעה לפני התור שקבעתי לרופא לטיפול חדש מה שאומר שצריך לחכות עוד חודש ואז ... עושים מהעבודה שלי טיול לאילת (מה לא נלך? ) וזה נופל (שוב לפי הספירה בלבד) בדיוק על הימים של הטיפול אז נדחה בעוד חודש...
    (מה שאומר 3 חודשים של הפסקה).... טוב אולי זה רק יעשה טוב קצת מנוחה נפשית....
    אז לבנתיים אני פה לתמיכה בכם ואני אנוח לי קצת פיזית ונפשית אחשוב על החגים (חופששששששששששש- כאילו לא הספיק לי עכשיו חחח ) ועל הנופש של החברה...
    אז בהצלחה לכולכן ויאללה תביאו בשורות טובות....
2 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה - לבשורות טובות
    חופש (ארוך) נעים ככל האפשר שיהיה לך מותק
    ויופי , תתמכי בי בהמתנה הארוכה גם שלי
    המשך יום נעים.

• יכולה לעודד אותך שלפני הטיפול המנצח שלי עשיתי הפסקה של חודשיים וכנראה שהגוף היה צריך את זה....

בהצלחה ותהני במנוחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה