שביתת הנקה!!!! הצילו!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יצא לי לתת ליוסי בקבוק פעמיים אתמול כי לא היינו בבית
    בערב הוא היה רעב ניסיתי להניק והוא סירב ובכה
    נירדם לחצי שעה ושוב קם בבכי של רעב ולא היה מוכן לינוק, אפילו לא ניסה
2 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת אבל קבלי בינתיים
  • חמודה שלי
    אני קוראת הרבה את ההודעות שלך אבל הפעם החלטתי להגיב........
    זה ידוע שכשנותנים לילד בקבוק הוא מתחיל לסרב לינוק במיוחד כשההנקה לא הולכת בקלות..............לדעתי זה טוב להניק אין כמו הנקה אני מניקה כבר חצי שנה ובקודמים גם בערך 8-9 חודשים.זה הדבר הטוב ביותר שניתם להניק לתינוק בתנאי שזה הולך טוב......אם ילד ממש קשה לו לינוק...לא מגלה עניין....מעדיף בקבוק...לאמא קשה....אין מספיק חלב.........הילדים בבית מקנאים כשהאמא רק עם התינוק...אז זה לא סוף הדרך גם אם לא מניקים!!!!יש מספיק כאלו שגדלו על סימילאק/מטרנה וגדלו טוב מאוד!!!!!!!!לדעתי אין סיבה להשתגע בגלל זה...אולי זה לא היה טוב שנתת בקבוק אבל כבר נתת..אז תנסי עוד הזדמנות אחת להשאיר אותו "רעב" ולא לתת בקבוק ואח"כ לראות הוא מעונים בכלל בהנקה....יש ילדים שלא מסתדרים עם זה....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה