היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חחחחחחח מיכלי זה בדיוק מה שחשבתי אבל לא אמרתי כלום.......
מה רע בעל האש ב 10 בבוקר????
טוב נו אולי כי אני בהריון.
עד שממש נאכל יהיה 12:00... ומהריח אפילו זה יהיה לא מספיק מוקדם בשבילך.
זה נכון אבל אל תשכחי שזה יום שישי ואני חושבת שלא הרבה ישארו כלכך הרבה זמן... גם בשביל הילדים זה לא כלכך נעים -ככה נראה לי... במיוחד שחם!
ואי נכון
אם היו שואלים אותי אני הייתי מייעצת פיקניק חלבי
טוב נו, אני מתה על חלביייי
לי לא מפריע רוצות.חלבי ???
פעם שעברה היה נעים, ישבנו בצל והילדים מאוד נהנו.
אני חושבת שיהיה בסדר גמור.
קרן,היה על האש? כי על האש זה שונה ... צריך להכין את המנגל , לחמם להדליק לנפנף - זה יותר זמן מרק לפתוח אריזות וקופסאות ותבניות .. כמו שאמרת - אוכלים רק ב12 . (אם לא אחריי) ... אני לא יודעת אם יהיו בנות שיבואו ב 9 לדוגמא ועוד ישארו אחרי 12.... כמובן שזאת רק השערה כן? אני לא יודעת אם יש בנות כאלו בכלל ... או שכולן נשארות הרבה זמן ....
גם לי אין בעיה עם על האש בכל שעה...
אבל השאלה אם יש מי שיהיה אחראי לנפנופים? באים מספיק בעלים?
בעלי בא, אבל הוא לא משהו בעסק הזה
בעלי דווקא בעסק הזה .. ויש עוד 2-3 בעלים.... השאלה היא רק הזמן ....
האם הזמן שזה יארך והשעה מתאימה לכולן?
שלא תבינו לא נכון , מבחינתי 12 זה סבבה לבשרי אבל כולן ישארו, ? כדי שזה יהיה פייר
גם בעלי יהיה. ואנחנו בטח נגיע רק לקראת 11-11.30
אני מגיעה מוקדם בבוקר ונשארת עד הרכבת הלפני אחרונה:)