מרגישה מוזר, זה נורמלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בחודש האחרון הרבה דברים השתנו מהר מאוד שלא הספקתי להבין מה קורה איתי ופשוט עשיתי אוטומטי מה שצריך ועכשיו פתאום נפל עלי הלם כזה. זה שאישפזו אותי והמתח הנפשי שעברתי שם עד הלידה ואז הלידה עצמה וזה שמה שקיוויתי לא התגשם והוא אכן קטן ובפגיה והמציאות החדשה הזו וגם הבן הגדול הלך לגן טרום חובה.
    והרגשה מוזרה כזו שאני אמא ל 2 קטנטנים ושאחד מהם רחוק ממני ואני לא יודעת מה להרגיש וכולי מבולבלת כאילו אני מבינה מה קורה סביבי ומצד שני לא. נראה לי שרק כשנוכל לקחת אותו כבר הביתה מהבית חולים אז אני אוכל להרגע
6 תגובות
עמוד 1
  • כן זה נורמאלי.
    יש לך הרבה מאד דברים להתמודד איתם ואת לא יודעת ממה להתחיל.
    קודם כל קחי נשימה עמוקה.
    שבי דקה אחת, תנוחי.
    תעשי סדר עדיפויות.
    ותתחילי לאט לאט.
    את תראי שהכל יחזור לשגרה, אבל זה לוקח קצת זמן.
    אני מאמינה שברגע שהקטן יגיע הביתה יהיה לך הרבה יותר קל.
    בינתיים
  • תודה
  • אוף כן.
    החוסר וודאות ממש מעצבן
    אני ממש מאחלת שהקטנצ'יק יגיע במהרה הביתה.
    אמרו לכם צפי מתי הוא ישתחרר או בכלל לא ידוע?
    איך הוא עולה במשקל?
  • עוד מעט בטח תשתחררו והכל יהיה יותר פשוט וקל
    מדברים על שחרור האפרוח כבר?

• היום הייתי אצלו בבוקר וחמסה עליו . הוא מעלה טוב במשקל והרופאה אמרה שאם ימשיך ככה אז כנראה ישתחרר ביום ראשון כבר או יום שני...הלוואי הלוואי. אני כבר מתרגשת . רוצה שיהיה כבר פה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה