היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בבוקר פתחתי את המגירה במטבח כדי להכין קפה, ובתוך המגירה אני רואה פתאום.... ע-כ-ב-ר-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל שהכנתי את עצמי נפשית שיקרה משהו כזה מתישהו... זה היה עניין של זמן עד שיצוץ לנו בבית חרק/זוחל/מכרסם, אנחנו גרים בבית צמוד קרקע באזור שכולו בבניה, והשכנות כבר סיפרו לי שהן תפסו כמה בבית שלהן.... ובכל זאת, כשזה מגיע בהפתעה זה ממש לא נעים.... נשים מלכודת, ועד שלא נתפוס אותו אני לא פותחת יותר את המגירה הזאת (סגרתי אותו שם, כשבעלי יבוא שיפתח אותה בעצמו!!!)
8 תגובות
עמוד 1
סליחה כן...אבל
אולי זה הזמן לאמץ חתול?
יש לנו כלב, גם חתול? זה כבר יהיה גן חיות שלם
תודה על החישוב, ככה צריך ללמד מתמטיקה בבית הספר!
סכימה לגמרי ג"רי כבר יש לך..תביאי טום
אבל ברצינות..אני לא חושבת שעכבר משפיע על הכלב..לא נראה לי שכלב ירוץ אחריו
אני לא בעד להביא חתול, אלא מדביר אבל לא כזה שישים דבק,כי זה פשוט נורא..וגם לא רעל, כי אז העכבר יכול למות באיזה חור ולהסריח שם...צריך מלכודות,
תבדקו בבית איפה יש חריצים (גם קטנים ממש), כי משם הם נכנסים...
נראה לי שהוא נבהל יותר
אין לנו חריצים, זה בית חדש חדש. נראה לי שהילדים השאירו את הדלת פתוחה... במקום אליהו הנביא נכנס עכבר...!! אני מסכימה איתך, צריך מדביר, וגם אני לא בעד רעל ודבק, זה ממש נורא. הבעיה היא שאם הוא יתפס במלכודת, מה בדיוק עושים איתו? משחררים אותו איפשהו?