היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכולן, אליה קם עם חום 38.5 38.6 גם בלילה היה לו הוא לא מוכן לשתות אקמולי
לא נראה כאילו כואב לו משהו כי הוא לא בוכה לקחת לרופא??
18 תגובות
עמוד 1
את יכולה לשים לו נר. אני משתדלת לא להוריד חום כשהוא עד 38.5 כי זה מראה שהגוף נלחם. יש מצב שזה שיניים.
ויקוש תודה על התגובה . אנחנו אצל הרופא
אה הלכת בסוף לרופא -איזו זריזה!
יכול להיות באמת שינים אבל הוא לא בוכה ולא כואב לו אז אני חושבת שגם מקלחת פושרת היתה עוזרתתתת
רפואה שלמה!! אני תמיד לוקחת לרופא רק כדי לוודא שזה אכן כלום, כי אם זה ח"ו חידק, חבל שהילד יסבול סתם...
בהצלחה!!
אז ככה מחוויות הכללית
היינו אצל הרופא הרופא מסתבר עוזב בסוף ספטמבר וזה מסביר את היחס שלו הוא פשוט מחפף
מאמי רק עכשיו אני רואה, החלמה מהירה לנסיך המתוווווווווק הזה
תודה מאמוש
ברוך השם מאמי ותני לאליה נשיקה ממני
שירגיש טוב מאמי תעדכני אותנו מה קורה
נסיך קטן ומתוק...איך הוא עכשיו? לפעמים חום עולה גם סתם ויורד מעצמו
החלמה מהירה לקטנטן
שירגיש טוב...
רפואה שלמה
עכשיו ישן מ20:00 בלי חום אחרי מקלחת. הוא לידי
תודהההה לכל מי שדאגה. אוהבת
בטח שהחום עולה..איזה חאפר... אוולין כל שן- שבוע של חום ובכי בלילות. ממש סרטים..למזלינו הרוב מאחורינו ונשארו לנו 2 שיניים בלבד..:) אם הוא חיוני והחום לא עולה על 38.2-38.3 לא הייתי מתרגשת מידי במיוחד שהוא מתנהג בסדר ולא ממש מתייחס לחום.