בנות יקרות צריכה הסברים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מפורום השכן של מנסות ,קיבלתי מרופא איקאלומין פעמיים ביום למשך 5 ימים ואחר-כך לחזור אליו למעקב זקיקים ,הייתי רוצה לדעת על תופעות לוואי ? ואם משהי נקלטה בעזרתו ? וגם שמעתי שהוא גורם לרירית הרחם ליהות דקה ? האם זה נכון ? אז למה רופא נתן לי את זה ? יש לי ילד ולפני 8 חודשים עברתי גרידה (הריון לא התפתח ). תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • לי לא היו תופעות לוואי עם האיקקלומין , אבל תסתכלי בהוראות של העלון שמצורף תיראי מה התופעות לוואי
    ואז תיהי מוכנה להרגשה כלשהי (אם תהיה)
    האיקקלומין כן גורם לרירית קצת יותר דקה
    שמעתי על בנות שנקלטו עם האיקקלומין (לי אישית זה לא הצליח)
    בכל מקרה איקקלומין זה השלב הראשוני של תחילת ההזרעות, במקרים של בעיה קשה מדלגים עליו ועוברים לזריקות או להפריות..
    אז אני מניחה שאצלכם אין בעיה, או שהבעיה קלה ולכן הרופא לא יכול לוותר על השלב הזה..
    הוא נצמד לפרוטוקולים של קופת החולים..

שיהיה המון המון בהצלחה!!!
  • היי מרגו.
    הריון ראשון ושני הושג באמצעות איקקלומין.
    לגבי תופעות לוואי לי לא היה משהו מיוחד אבל אצלי ההריון הראשון הושג בססב ראשון של איקקלומין וההריון השני גם (לצערי הסתיים בשבוע 21 עקב מומים).
    בהריון השלישי האיקקלומין לא עזר ולקחתי אותו שנה.
    איקקלומין גורם למספר רב יותר של זיקיקים וכך מגביר את הסיכויים להריון.
    שימי לב שיש בתקופה האחרונה המון תאומים וזה כתוצאה ישירה מטיפולים דומים.
    המלצה אישית: גם כאשר את הולכת למעקב זקיקים והרופא אומר לך שהביוץ שלך מחר לדוגמא, תקבעי טוב לעוד יומיים למעקב נוסף לראות שבאמת התרחש הביוץ.
    אני בזבזתי 8 חודשים על הוראות לא מדוייקות של רופא.
    שיהיה המון בהצלחה החודש.
  • תודה רבה בנות יקרות ,מאד מקווה שיצליח מסבב אחד ,נאמס לי כבר להתאכזב.שבת שלום לכן בשורות טובות ,שירן לגבי תאומים אמרו לי שזה רק 5 אחוזים . טוב העיקר שיהיה הריון ,
  • לי האיקקלומין לא בא טוב בכלללללל!!!
    היו לי המון תופעות לוואי, בעיקר מצבי רוח...
  • תודה שושי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה