אוףףףףףףףףף למה הכל קשה?:-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת לפרוק :-(
    דניאלה מיום שני תחילת הגן חוזרת בלי מצב רוח בכלל
    לא אוכלת גם בבית ממש מסרבת
    בוכה הרבה יותר
    שואלת למה? למה היא שם בלי חברים
    אומנם התחברה לילדה אחת שם שגדולה ממנה בשנה
    דניאלה היחידה שם בטרום כולם גדולים ממנה ורק אותה ילדה ברמה של דניאלה
    נראה לי משונה שזה המצב
    נוסיף לכך שמתברר ששמו את דניאלה במקום הכי לא מתאים גן שפתי מוטורי ומתברר גם טעוני התנהגות וטיפוח:-( כל מי שמכיר את דניאלה בהלם מזה
    באתי לרשום אותה לצהרון בעיריה מסרבים לתת ליד הבית מכיוון שדניאלה. בגן הספציפי הזה פתאום טוענים שדניאלה כן הנסיכה המדהימה הזו שסה"כ חשבתי ורציתי לעזור לה עם הדיבור עם פיגור שיכלי וטעונת טיפוח ואלימה
    רוצים לשבץ אותה לצהרון רחוק ליד אבא שלע לשלוח אותה אל מותה כמו שאומרים
    ויש עוד הרבה ונוסיף קינוח כרגיל אילו שקוראות לעצמן אחיות ממשיכות לאיים גם עלי וגם על אמא שלי שאם אני מוציאה משם את דניאלה הן יגשו למשטרה ולרווחה להגיש תלונות נגדי שהוצאתי את דניאלה מחינוך מיוחד ומבחינתן זו התעללות והזנחה והן החליטו שלא ישתקו ולא יוותרו עד שיקחו לי את הילדה
    דיייייייי הכל כבד. עלי בזה
    יום ראשון אני אלך לויצו לדבר עם מנהלת המעון בו היתה. נשארה שם ילדה שהיתה עם דניאלה שנה שעברה אולי אחזיר אותה לויצו וזהו או לחינוך דתי פרטי

6 תגובות
עמוד 1
  • אולי תתני למקום עוד קצת זמן התאקלמות? הרי זה חדש,
    לגבי הצהרון, אני הכנסתי את מתן לצהרון רגיל אפילו שהוא בגן שפתי
    לא אמרו לי כלום במועצה.

מאחלת לך שלווה והצלחה מרובה נשמה
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • אורלי כנראה שתל אביב הם אחרת פוסלים ילדים מסרבים,כי כל ילד שהולך לגן של חינוך מיוחד התקציב עליו מוגדל וכך גם לגבי צהרונים. מקבלים פי ארבע מילד בחינוך רגיל אז בעיר המגעילה הזאת יעשו הכל לפסול את דניאלה עכשיו בסוף אם יהיה צורך אני אגיע עד למעלה אם צריך ולמעלה אני מתכוונת למשרד. של חולדה אנו לא אוותר

• לא עכשיו בעיקר אחרי שמתייגים אצ דניאלה לילדה עם פיגור שיכלי למרות שהיא,נורמטיבית לגמרי אז אין מצב לשתוק ולתת למערכת להרוס לי את הילדה רק בגלל זה הגעתי עד ראש העיר לא מוותרת
    שוב אין לי בעיה לגן שפתי שתקבל עזרה כי היא,חייבת אבל שיעבירו למקום נורמאלי לא גןא רואה איך ילדות שנה שניה מכות את הגננת ואחר כך באה מספרת לנו ואחר הצהריים בוכה שהיא בלי החברים שלה
    כן טני בקשר יום יומי עם הגננת שאמרה שדניאלה פילפלית משתתפת בכל הפעילויות יוזמת לא יושבת ושותקת
    ונדמה לי שילד הולך לגן כדי להנות גם ולרכוש חברים לא?? וגם ללמוד ולהנות

• לא מובן לי מאיפו הבטחון שבחינך דתי חרדי היא תקבל מה שהיא צריכה ?
    בן שלי נשאר שנה שניה בגן ולא עלה לבית ספר רק בהמלץ הגננת שלו . אין לו שום קושי , הבעיה היחידה שהיתה שהוא רגיש מדי לביקורת וקצת חסר ביטחון עצמי . לא מזיז לי מה אומרים או מה חושבים , חשוב לי שעשיתי הכי טוב עבור הבן שלי .
    יש מסגרת אחרת שבה החא תקבל לווי צמוד של קלנאית תקשורת ויחס אישי ?
    http://www.holdthatpic.com/
  • כן טיקי יש את הגן שנמצא בתוך בית ספר בלוך בחטיבה הצעירה לשם אני חייבת להעביר אותה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה