היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יא, מאמי שיהיה לכם המוני מזל טוב על יום הנישואים ועל חודשלדת של הבובה! זו באמת הייתה תקופה עמוסה וגדושה מעכשיו שיהיו תקופות של אושר נחת והמון ביחד
מזל טוב גדול!!!!!!!!
אושר, בריאות, זוגיות טובה ונחת שמחה וכיף מהקטנה!!!!!!
מזל טוב מותק שכל חייכם תיהיו מאושרים
המון מזל טוב (כפול) לחגוג זה גם להיות ביחד עם מצב רוח מרומם ולהריץ דאחקות - לא חייבים לצאת.
מזל טוב! ממש אירוע משפחתי
יום נישואים שמח! שתחגגו עוד הרבה הרבה הרבה שנים מלאות כל טוב, אושר, עושר, אהבה בלב וצחוק מתגלגל של ילדודס מסביב
דאבל מזל טוב, ועד 120 לשלושתכם !!!!! שתדעו רק אושר
המממוווון תודה, אהובותתת!!!!
מזל טוב!!! שתמיד תהיו מאושרים
וואווו.. איך הזמן טס.. אבל ילדת לפני שבוע ,לא? חחחחח
אני מסתכלת על כל הבנות שילדו ברוך ה'.. והסרגלים רק קופצים וקופצים ברוך ה'.. את חודש.. אנסטסיה 3 שבועות ויש פה כבר מעל לחודשיים,. וממש נראה כאילו גג לפני שבוע כולן ילדו חחח
הזמן טס כשאת המסתכל מהצד, רק אצלי ההריון לא זז חחח
אני מאחלת לך את כל הטוב שיש בעולם הזה, מגיע לך!! תחגגו באהבה שלכם..זאת המתנה הכי גדולה!
גם לי יש היום יום נישואים:))))))) שיהיה מזל טוב מאמי ושתזכו לחגוג שמחות במשך כל חייכם!!הרבה אושר עושר בריאות והצלחה
מזל טוב כפול
שיהיה המון מזל טוב! גם לבובה וגם לכם עוד המוןהשנים מאושרות יחד .. כמשפחה