שבת שלום לכל הבנות היקרות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה חדש כאן מה עם חסידה טהורה מיכל וכל שאר ההריוניות וגם אלה שלא:)התגעגעתי
14 תגובות
עמוד 1
  • מה איתך? איך מתקדם?

שבת שלום

• ברוך ה' התופעות עברו שבוע הבא שקיפות נקווה שיגדו אולי את המין :)):)
  • שירה מזל שיש אותך לפחות
    הבנות פה כבר שחכו אותי..זה נראה כאילו קשה לבנות כאן לשמוח בשמחתי אבל בסדר תמיד יש אנשים כמוך לא חסר
  • מעייני, מה קורה? איך מתקדם? באיזה שבוע את?
    אני לא חושבת שלבנות פה קשה לפרגן.. אולי לא ראו את ההודעה שלך.. ובכל זאת, אל תשכחי איזה עינויים עברנו עד שהגענו להריון הזה..
    ואני יכולה להעיד על עצמי שכשגיליתי על ההריון הן מאוד שמחו בשבילי.. וגם בשבילך!!גם אנחנו קצת נטשנו לאחרונה..אני בכל אופן.. אז..
    בכל מקרה, בקשר לשקיפות.. הרופא לא רצה לגלות לי את המין בטענה שלא בטוח ולא אוהב לעשות טעויות אבל ב"ה הכל בסדר וזה יותר חשוב מהכל..
    ביום ראשון הבא יש סקירה ראשונה ואז נדע :)

שיהיה לך בהצלחה בבדיקה!
  • מעיין והדס מזל טוב שיהיה לכן הריון קל ותקין
    מאחלת לעצמי גם להיות אמא בקרוב מאוד

אלוקים לא ישים אף פעם בפנייך מכשולים - שבהם לא תוכל לעבור ...
  • המשך הריון תקין סקסי משעמם ובעיקר בידים מלאות לכל ההריוניות החדשות והישנות שלנו !
    הדס, הכי חשוב לימשיך להיות תקין מקווה שביום ראשון תוכלי להודיע כבר האם יש לך בבטן נסיך מתוק או נסיכה מדהימה!
    וואי עוד כמה שבועות תתחילי להרגיש את הבעיטות שלו (או שלה) אין דבר יותר מרגש מזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מאחלת לכולנו להתבשר בבשורות מדהימות כל אחת בזמנה ובהקדם ובזרע בר קיימא

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • הכי חשוב הדסי היקרה שימשיך ליהות תקין וכייפי, ובהצלחה לכל בנות.
  • היי מעינוש מאמי זאת חסידה טהורה שיניתי כינוי בכל אופן אני מאושרת בשבילך על ההריון התקין שימשיך לכן ככה הלוואי .. אני לצערי נפלתי לסטטיסטיקה הרעה ועברתי גרידה ... הכל לטובה שיהיה שבוע טוב ורק בשורות טובות לכולןןן

• מעיינייי!!? התגעגתי אלייךךך!!!!מה איתך?!איזה כיף שנגמרו לך הביחולתתת!!איזה שבוע את!?

בהצלחה רבה בשקיפות!!!
    לא לשכוח לעדכןןן!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מעייני מתוקה, לא שכחנו אותך!! ממש לא! : )

הכל רגיל.. מחכות להתבשר בבשורה משמחת בקרוב..
    המשך תקין ומשעמם!!
  • ואיי חסידה טהורה אני ממש מצטערת בשבילך אבל מה קרה פתאום דוקא היה נראה שההריון התפתח טוב..היה שק ועובר??
    אבל בכל זאת נשמה אל תתיאשי גם אני עברתי הפלה 4 חודש לפני שנכנסתי להריון שוב וחשבתי כאילוו חרב עלי עולמי הייתי במצב מאוד מאוד קשה ובכיתי ימים ולילות ולא התגברתי על זה עד שלא נכנסתי שוב להריון ואם ניקלטת פעם אחת את תיקלטי שוב זה בטוח..תמשיכי לנסות אני מחכה לבשורה טובה ממך!!הייתי ממליצה לך לקחת טיפות מסטיק תימני שינקה לך טוב את הרחם לקראת הקליטה הבאה לי זה מאוד עזר ובכבר בחודש השני שלקחתי את זה ניקלטתי להריון..אני לא יודעת איפה את גרה אבל אם תרצי נשאר לי אני חושבת חצי בקבוק אבל תאמת שזה גם לא יקר בסביבות ה 60 שקל שיהיה בהצלחה מאמי
  • מעיין היקרה ,שלומי בסדר מחר יהיה שבוע 6 בע״ה יש כבר 10 ימים הפרשות חומות אני מקווה שיהיה בסדר..אני לא עושה אולטרסאונד ווגינלי אז רק חיצוני וזה יהיה בערך בשבוע 10 ,11 כדיי שיראו מה שצריך לראות הכי טוב ולא אצטרך לחזור על הבדיקה ..אז מקווה שנשמע בשורות טובות ! כייף לשמוע ממך מדיי פעם אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם ומכנסי תעדכני מה קורה ..חוץ מזה חודש אלול חודש הסליחות אני חושבת שלא משנה מה צריך וחייב למחול אנחנו יהודים. שיהיה שבוע טוב ..הדבוק אני שולחת כך את אותן ברכות ובאמת נעלמת תעדכני מדיי פעם  
  • הדסוש***
  • מיכלוש יקרה שמחה לשמוע אני לא חושבת שצריך לייחס חשיבות לכתמים החומים למרות שלי לא היה אני יודעת שלגיסתי ב3 ההריונות שלה היא העבירה עם כתמים חומים..למה את לא עושה אוטרסאונד??אני עשיתי משבוע 4 וחצי עד 9 כל שבוע..והכל היה בסדר איך יש לך סבלנות חח אני מחכה בקוצרר רוחחח לבדיקה הבאההה כבר חודש לא ראיתי מה קורה איתווו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה