בדיקה ביתי ו- איך מוסיפים פה תמונה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

היום בבוקר כמובן שלא הצלחתי להתאפק ועשיתי בדיקה, יום לפני שאני אמורה לקבל. בהתחלה הופיע פס אחד ואחרי כמה דקות התחלתי לחשוד שאני מתחילה להזות עוד אחד... בעלי הגיע מצוייד במשקפיים ואמר שגם הוא רואה שניים.
    בכל אופן, אנסה לצרף תמונה ואשמח לדעתכן

רגע, איך מוסיפים תמונה????
13 תגובות
עמוד 1
  • וואייייי איזה שוק
    בשעה טובה!!!!!!!

אם לא תצליחי להעלות דברי איתי (זה עובד על קודים) אעלה לך.

• הי שירה,
    אין לי מושג איך להעלות תמונה, אשמח לעזרה
  • העלתי לך קישור נשמה תכנסי לשם
  • אבל בכל זאת אם ראיתם פס ויש לו גוון וורוד אז זה הריון אני גם חושבת שאפשר כבר להגיד מזל טוב..
  • http://www.siz.co.il/my/drjk5ztqznkn.jpg
    מנסה... נראה לי שזה קישור לתמונה
  • אני גם רואה פס! מזל טוב!!!!!!

רותי
  • יש שני פסים
  • יש 2 פסים!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!
    המשך הריון תקין משעמם ובסופו בידים מלאות!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • בנות,

המון תודה, אתן באמת מקסימות!
    בשלב הזה אני מנסה לא להתלהב כי יש לי כאבים ממש כמו של מחזור ולא בא לי להתאכזב .
    מקווה שאחזיק עד יום ראשון (ובאמת לא אקבל מחר על הבוקר...) כדי לעשות בדיקת דם.
    שיהיה סופ"ש מדהים לכולן!
  • מזל טוב חמודה
    פס זה פס
  • מזל טוב מתוקה!
    המשך היום קל ותקין :)
    ותפזרי עליינו גם אבקה :)
  • שמחה בשבילך,היה לי בדיוק את אותו קו חלש חלש,והיום שבוע 6 ברוך ה׳ וכאבי מחזור עדיין יש לי אז זה נורמלי :) שיהיה קל ותקין ובהצלחה בהמשך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה