בנות חברות ב״כללית״ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלת סקר...
    איזה ביטוח יש לכן? זהב/פלטינום?
    האם השתמשתן בשירותי יועצת הנקה דרך הקופה?
    למה אני שואלת - מיום שבת (ז״א ראשון לחודש) אני רשמית שייכת לכללית (הללויה), ואני מאוד רוצה לפנות לסיוע של יועצת הנקה דרך הקופה, ויש לי ״פלטינום״, רק שלא הבנתי אם אני זכאית (ואיך זה עובד שם בכלל מבחינת סוגי הביטוחים אם כבר אבל זה עניין של בירור כללי).
    אז אשמח אם מי שיודעת/עשתנ תענה לי...
    ובינתיים סופ״ש נעים
5 תגובות
עמוד 1
  • לי יש מושלם
    לגיסתי יש פלטיניום אני אישית לא מבינה למה צריכים את זה עוד הוצאה כל חודש
    פשוט הילדים שלה שמים משקפיים אז משתלם לה כי יש כל מיני מבצעים אבל אני לא חושבת שהפלטניום מורגש ממש.לפי מה שהבנתי מהנציגי שירות
    ולשאלתך השנייה עוד לא הגעתי לשלב ההנקה:)
    וברוכה הבאה לכללית חח בנתיים אני דיי מרוצה אבל לכל קופה יש תחיסרונות ותיתרונות שלה
  • יש לי מושלם - הזמנתי יועצת הנקה ועלה לי 150 ש"ח.

לא זכור לי שהיא שאלה אותי אם יש לי מושלם או פלטינום, אז לדעתי אין הבדל במחיר.

• מעיין 30 בטח שיש הבדל ענקי בין הפלטניום למושלם וזה מורגש גם.

יש הנחות גדולות

תתייעצי ביום ראשון עם כללית הם יסבירו לך הכל
    [/url
  • יש לי פלטינום, אמא שלי פרסונל (עובדת כללית) אז היא עושה לי ולארי ומשלמת.
    אין לי שמץץץץץץץץץץ מה מגיע ומה לא

• לפי מה שאני זוכרת מגיע לך ייעוץ (לפחות ראשוני) חינם. זאת שיחת וידאו שבה היא שואלת אותך מה הבעיה וממש מדגימה לך איך לטפל. לי הייתה בצקת והיא אמרה לי מה לעשות והראתה לי איך לשחרר אותה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה