דחוף עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לבנות רציתי לדעת אם מישהי במקרה יודעת האם טיפול באיקקלומין ופרוגינובה מעכב גם מחזור?!אני ביום ה30 מאז המחזור האחרון והופיעו לי היום הפרשות חומות עדינות בד״כ אני מקבלת מחזור לא יאוחר מ28 יום לכן רציתי לדעת אם יש מצב שהשימוש בכדורים יכול לגרום גם לעיכוב במחזור כל תשובה תתקבל בברכה
3 תגובות
עמוד 1
  • היי

אני שותה איקקלומין ..
    זה לא גרם לי אף פעם לאיחור וגם לא ידוע לי שזה יכול לשבש את המחזור
    לגבי הכדור הנוסף לא מכירה.
  • היי מורן תודה לך שהגבת אבל לפנות בוקר פקד אותי דימום ואני לא רוצה להאמין שזה ווסת אני כל כך מבואסת עשיתי הכל לפי הספר כדורים בדיקות ביוץ אולטרסאונד ביוץ קבלתי אישור שיש לי ביציות גדולות ויפות הלכתי למקווה קיימתי יחסים לא קמתי מיד אחרי ועדיין כלום אני לא מבינה כבר מה עוד צריך לעשות כל יום שעובר נראה נצח...נקווה שיהיו בשורות חודש הבא....וסליחה עם נפלתי עלייך ככה..
  • היי...אני גם שתיתי איקקלומין פעמיים...ווזה עשה לי איחור של שלושה ימים בכל הפפעמים שתיתי...
    נשמה שיהיה המון בהצלחה!!הלוואי וזה יצליח לך!!!בע״ה!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה