עזרה דחוףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות רציתי לדעת אם מישהי יודעת האם טיפול באיקקלומין ופרוגינובה מעכבים גם את המחזור? אני ביום ה30 מאז המחזור האחרון והיום התחילו להופיע לי הפרשות חומות עדינות אני במתח נפשי עצום ואני צריכה את עזרתכן כל תשובה תתקבל בברכה
2 תגובות
עמוד 1
  • היי,

לגבי איקאקלומין- אני לא מכירה.

לגבי פרוגינובה - זה בוודאות מעכב את המחזור, ברגע שמפסיקים לקחת, אחרי כמה ימים המחזור אמור להגיע.
  • היי מחכה 28 מאז שהפסקתי עם הפרוגינובה לא עברו מס ימים עברו בדיוק שבועיים אז בגלל זה זה מוזר לי את הפרוגינובה נטלתי מהיום העשירי ל מחזור למשך שבוע כשביום ה13 כבר הייתי בבדיקת ביוץ אולטרסאונד שהראה תוצאה יפה של שתי ביציות גדולות ויפות לכן משהו קצת לא מסתדר לי בכל אופן מאתמול להיום ההפרשות הפכו לדימום די רציני אני נחכה כבר למחר לדבר עם הרופאה תודה לך בכל אופן על ההתייחסות אני די מטפסת פה על קירות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה