היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתן לא מבינות כמה שזה מכעיס, שילמתי במיטב כספי על כסא האכלה 369 ש"ח ובמקרה קפצנו למוצצים לראות כיסא בטיחות ואני רואה את אותו הכיסא בדיוק ב-199, זה מטריף אותי!!! אנא תזהרנה !!! לא לרוץ לקנות שם, פשוט גונבים באור יום
7 תגובות
עמוד 1
את יכולה להחזיר/ להחליף לא? שילב בשבילי ... זה רק במבצעים .. וגם אחרי סקר שוק
זה ידוע ששילב יקרנים
לצערי כבר לא יכולה להחליף, כי השתמשנו וזה היה לפני למעלה מחודש....ממש מבאס. מה שכן, אמרתי לבעלי שעד שהם יראו ממני סכום שעולה על 50 ש"ח על איזה צעצוע יעבור זמן רב מאוד!!! אם בכלל.....אני ממש מרגישה מרומה, הם לקחו פי 2, זה לא ייאמן. אין מצב שאתרום להם שוב כסף נצלנים גנבים מקווה שגם להבא לא אקבל מתנות משילב, הם לוקחים 5% על החזר כספי שזה הרי רק אופציה ולא בחוק כחובה, אבל למה שלא יעשקו עוד קצת. ביומולדת של ביתי קיבלנו הר של מתנות מהם ובאמת העדפנו כסף וזה מה שקרה, היינו צריכים לתרום לשילב הגדולים והעשירים 5% מכל המתנות שחברים ומשפחה נתנו לנו כשמדובר על מוצרים לתינוקות, אולי כדאי לשילב לעשות קצת בדק בית ולחשוב אולי לא לקחת מאנשים כסף דוחה
אני לא מתקרבת לשילב מאז שהבן שלי בן חודש.. גנבו אותנו בגדים הכי פשוטים שבכל מקום אחר תמצאי בגג 50 שקל לקחו 200.. קיצור סתם גנבים
לצערי זה ידוע הם לוקחים פי 2 ולפעמים אפילו פי 3 על מוצרים כאלה ואחרים
זה ידוע שהם יקרנים
תראי שאצלם כל צעצועי לאמאז הבסיסיים עולים כ- 100 שח