היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף אני לא מאמינה בלילה אתמול עוד הייתה לי תקווה שהכתמים החומים שפקדו אותי הם סימני השתרשות ולפנות בוקר זה הגיע הדימום,רק אתן יכולות להבין מה זה הימים האלה שכמעט הורגים אותך בציפייה לבשורה טובה.רק דבר אחד אני לא מבינה בפעם האחרונה נטלתי כדורים לעזרה בביוץ ביום ה13 למחזור הייתי אצל רופאת הנשים שאמרה לי שיש לי שתיים לא אחת גדולות ויפות(ביציות) היה לי מקווה באותו יום וכמובן שבלילה קיימתי יחסים ואפילו לא קמתי מיד ובמשך השלושה ימים אחכ קיימתי יחסים בתכיפות גדולה אז איך זה ככה?!מישהי יודעת האם יש דימום גם בזמן הריון?! שמעתי פה ושם סיפורים אבל קצת קשה להאמין...בכל אופן רק רציתי לשתף אתכן תקופה לא נעימה שתעבור כבר במהרה אמן ולכל בנות ישראל שמנסות
13 תגובות
עמוד 1
  • היי היום בדיוק התחילתי לראשונה לטלול כדורי איקאלומין,לגבי דימום תעקבי אחריו אולי באמת השרשה ,ממה שאני יודעת זה דימום קל (מכתים ), מאחלת לך מכל הלב שככה זה יהיה. זה סיבוב ראשון שלך של איקאלומין?

/]
  • ברוכה הבאה לפורום המדהים ומקווה שתהייה לך שיהות כייפית וקצרצרה ככל האפשר.....

אני יודעת לגמרי כמה זה מבאס לקבל מחזור כשאת מצפה ... יחד עם זאת רציתי לנסות להכניס אותך לחשיבה אחרת....
    לי לקח לעשות את איילי שלי 8 חודשים, זה לא חשוב כמה זמן זה לוקח העיקר שבסוף תזכי להחזיק, לחבק, לנשק ( ולקבל נשיקות עם המון רוק

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • היי מרגו כן זה החודש הראשון שאני עם האיקקלומין והתוצאה הייתה מעולה זה היה בשילוב פרוגינובה היה לי ביוץ יפה 2 ביציות גדולות ביום ה13 אבל הנה אני אחריי 31 יום מהמחזור הקודם ושוב קיבלתי אני בטוחה שזה מחזור כי זה לא דימום קל של השתרשות כמו שבנות מספרות לא חשוב נראה אולי מחר אני יילך לרופאה לקבל ממנה חוות דעת והמשך טיפול ב״ה יהיה בשורות טובות לכולנו
  • פנין תודה רבה על החיזוק מתסכל אותי שבפעם הראשונה הלך לי חלק בלי תיכנון ומאמץ ועכשיו זה כבר חודש חמישי מאז שהפסקתי את הגלולות ונתקעתי טוב נקווה כמו שאמרת שהשהות שלי בפורום הזה תהיה קצרה בינתיים בשורות טובות לכולנו
  • הכל יהיה בסדר ,בשביל זה אנחנו פה כדי לתמוך אחת בשנייה.
  • תהל׳ס יקרה,

קל לי מאד להזדהות איתך.. גם לי קרה אתמול בלילה בדיוק אותו הדבר... וגם אני חשבתי בהתחלה שזו השרשה.. אבל חמישה חודשים זה ממש נורמטיבי, ויכול לקרות לכל זוג.. ואם את אומרת שנקלטת כבר פעם זה אומר שהכול סה״כ תקין ובע״ה תקלטי שוב..
    התהליך הזה דורש המון המון סבלנות, ברור שיש גם ימים מבאסים ומייאשים (אתמול הרגשתי בתחתיות הייאוש...) אבל צריך אח״כ להרים את הראש ולגייס הרבה כוחות נפש.. וכמו שפנין אמרה- לא משנה מתי, כשזה יגיע זה יהיה הדבר הכי יפה וקסום בעולם...

מאחלת לכולנו חודש חדש עם בשורות טובות ועם המון שלוות נפש וסבלנות...
  • חמודה כמה שאני מבינה אותך !!!

חודשיים שלמים היה לי בידיוק אותו הדבר
    במשך חודשיים שלילי איקקלומין
    הגעתי למעקב הרופא היה מאוד מרוצה מהתגובה תמיד היו 2 זקיקים גדולים ויפים !
    אבל שום דבר לא ניתפס אחרי הפעמיים האלו שהכול אצלי הלך פיקס הבנו שמשהו התפספס
    בעלי עשה בדיקת זרע והתגלה אצלו מס פרמטרים נמוכים בזרע ..
    ובעקבות זה כנראה לא נתפס..
    כמה זמן אתם מנסים?
  • חמודה כמה שאני מבינה אותך, זה כל כך קשה להתאכזב שוב ושוב, אבל אין ברירה אלא להסתכל קדימה, להתמלא באנרגיה חדשה, ולהתחיל חודש חדש מלא תקווה. חיזוקים וחיבוקים - לגבי הכדורים, אני לא מבינה בזה, סורי
  • תודה לכן בנות מעודד מאוד הספקתי כבר להיות היום אצל הרופאה להמשך טיפול חדש מקווה שהחודש ב״ה זה יקרה מורן זה החודש החמישי מאז הפסקת הגלולות אני ובעלי שומרים נידה כך שביום שיש ביוץ הוא במיטבו אז עדיין לא בדקנו את הסוגיה הזו מה גם שאני אמא לילדה בת 4 ונקלטתי בטעות מחוסר זהירות יש אצלי קטע של חודש כן חודש לא עם ביוץ ובגלל זה התחלתי את הטיפול בכדורים מקווה קצת להרפות מהעניין ולהשתחרר מהכבדות הזו של החוסר הצלחה כי אני יודעת שזה גם משפיע המון כל הלחץ הזה....שיהיה לכולכן שבוע טוב
  • טליס יקרה אפשר לשאול על איזה טיפול רופאה המליצה לאחר איקאלומין ? או שאת עדיין ממשיכה איתו?
  • היי מרגו אני ממשיכה עם האיקקלומין עברתי לשלוש פעמים ביום מהיום החמישי למחזור עד היום התשיעי כולל וביום העשירי פרוגינובה פעמיים ביום למשך כשבוע אני מנסה החודש שוב אז לכולנו הצלחה אמן בשורות טובות
  • בהצלחה רבה ואמן שנשמע בשורות טובותומשמחות ממך ומכל השאר
  • תודה על מענה תהלס היקרה ,ומאחלת המון הצלחה. אבל בשביל מה נותנים פרוגינובה? לי רופא בינתיים לא נתן לשתות את זה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה