היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היא אכלה עשתה קקי ואין גזים כי היא רגועה נירדמת 1.2.3 ומאיה מתעוררת למה???? מה מפריע לה? הבנתי שהיא יודעת כבר מה זה ידיים אבל כמה אפשר???
9 תגובות
עמוד 1
אולי לא אכלה מספיק? אציל עדן מתעוררת מהר אם לא אכלה מספיק... ואולי היא רוצה את אממאא???
אצלי אליה בקושי היה יושן במהלך היום שהיה קטן יותר אלא אם כן זה על הידיים. מה שכן על הבטן ישן הרבה יותר
על הבטן היא מתעצבנת... תמיד אמרתי שאין דבר כזה חלב לא טוב או שאין מספיק חלב...... אבל אני מתחילה להאמין בזה
תכף אני באה להחזיק אותה....
כנראה שהיא לא מספיקה להכנס למחזור שינה עמוק מספיק או שפשוט מחזור השינה נגמר מהר או שאפקט מורו משפיע עליה ורחש קטן גורם לה לפרישת ידיים לצדדים והתעוררות אני פשוט מנסה להזכר מה היה מפריע לאריאנה לישון בגיל קטן אם נשללו כל הדברים שציינת ואלה היו הדברים העיקריים... בעקרון לנו היה עוזר לשים על אריאנה יד על הבטן וללחוש ששש... בשקט כשהיינו רואים שהיא מתחילה לזוז מתוך שינה לאט לאט זה היה מאריך את זמן השינה שלה והיא היתה שוקעת במחזור שינה נוסף ולבסוף היא "למדה" לישון כשעה וחצי-שעתיים...
היא כנראה מפחדת לפספס משהו
לדעתי אני עדיין מאמינה שאין דבר כסה מספיק חלב או טוב מספיק זה הכי טוב שיכול להיות גם הגבר שלי ככה אבל יש טיטולים מלאים ברוך בשם פשוט רוצים אולי חום גוף ריח מוכר .
את משכיבה אותה בעריסה או במיטה גדולה? בגיל הזה עדיף עריסה זה יותר חמים ומרגיש להם יותר בטוח