היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה קורה אצלכן בשבת: אוהבות להישאר בבית? עם המשפחה ? שולחות את הבעל עם הילדים? מנצלות את השבת עד תומו? שומרות שבת ויוצאות רק במוצ"ש או גם זה לא? ואם לא יצאתם כל היום , תצאו בערב? התשובה שלי: משתדלת לנצל את השבת לטיולים בחוץ ... ביקורים אצל חברים .... אם לא יוצאת בבוקר או בצהריים - חייבים לצאת בערב! לפיקניק או לאכול גלידה או משהו . אין מצב שכל השבת נשאר בבית
4 תגובות
עמוד 1
מנצלים עד הסוף! יש ימי שישי שאני ובעלול יוצאים לבד ויש יחד עם בריאל וגם ההורים שלו ושלי מצטרפים. ימי שבת בקיץ - פק"ל בים, בחורף - ג'ימבורי, קניונים, בתי קפה...
כמעט כל מה שרשמת אני עושה חחח
אנחנו אוהבים לטייל בשבת... לעיתים רחוקות מעבירים שבת ביתית אבל אז אחה"צ/ערב יוצאים לאיזה סיבוב קצר בקניון או משהו בסגנון
שישי בלילה אני לפעמים יוצאת, בבוקר תמיד עושים משהו, או שעידן איתי והולכים/נוסעים לאן שהוא לטייל, ואם בבוקר בבית אז אחר הצהריים יוצאים לפארק, או חברים וכו׳ יש שבתות שהוא עם אבא שלו הולך לטייל ואז עם חמותי (כמו היום), יש שבתות שלמרות הכל מבלים כולם ביחד, אבל בקוב המקרים נוסעים לאן, לא זכורה לי שבת שלא עשינו בה משהו והיינו בבית.