היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עדן בכתה כמה ימים ברצף וממש לא ידענו מה לעשות איתה... לקחנו אותה בסוף לרופאה והיא עשתה לה מין חוקן כזה שיצא לה קקי (סליחה על התיאורים), כנראה שזו הייתה הסיבה לכל הסבל... עכשיו, יום וחצי אחרי שזה נעשה אנחנו שוב רואים שהיא מתאמצת אבל לא יוצא לה... מה עושים???? יש לכן מושג?
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
10 תגובות
עמוד 1
מסכנה.לא יודעת מה להגיד לך..אני זוכרת כשאוולין הייתה בת חודשיים או שלוש נתנו לה עגבנה ..קצת מהמיץ..ישר חיברנה..אבל עדן קטנטונת עדיןן...
עשיתי אבל לא מומלץ להתלהב מזה- לקחת גבעול של פטרוזליה לשטוף טןב טוב ולהכניס ממש טיפונת לטוסיק ( כדי לגרות אותה לעשות) או- להכניס את הקצה של מדחום משומן זהו בגדול..
מ שופר אמרה אבל עם קצת שמן זית [/url
אני הייתי עושה עם המדחום זה הדבר היחיד שהשאיר אותי שפויה
ניסינו פעמיים עם מדחום, אבל או שזה עדין מדי או שאני לא יודעת מה - לא עובד
מיץ של עגבניה מגורדת... גם לאחיינית שלי נתנו כשהייתה קטנטונת
תודה בנות, חמתי הייתה הרבה יותר סבלנית מאיתנו, בעלי לקח אותה לשם והיא עשתה את מה שעשינו אנחנו - עם מדחום, והכל הסתדר.... הללויה!
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••