היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עדן בכתה כמה ימים ברצף וממש לא ידענו מה לעשות איתה... לקחנו אותה בסוף לרופאה והיא עשתה לה מין חוקן כזה שיצא לה קקי (סליחה על התיאורים), כנראה שזו הייתה הסיבה לכל הסבל... עכשיו, יום וחצי אחרי שזה נעשה אנחנו שוב רואים שהיא מתאמצת אבל לא יוצא לה... מה עושים???? יש לכן מושג?
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
8 תגובות
עמוד 1
מה היא אוכלת? אם זה סימילאק, אולי כדאי לעבור למטרנה, היא קלה יותר לעיכול... אם את מניקה, תוכלי שזיפים...
היא כן אוכלת סימילק, אבל עד כה זה לא קרה... אני בעצם מניקה אותה, רק לעתים היא מקבלת בקבוק סימילק, במקרים שאין ברירה...
אם את רוצה לעזור לה "לשחרר" אפשר לתת לה כמה טיפות של מיץ מעגבניה מרוסקת ( רק המים של העגבניה,בלי גרעינים) זה עושה ניסים
תודה רבה!!!
קודם כול. ברמת תחליפי את סימילאק היא באמת קשה לעיכול ודבר שני את יכולה לקחת קיסם אוזניים לטבול קצת בשמן זית ולגרות את פי הטבעת שלה בעדינות לא להכניס עמוק כמובן .
אנחנו היינו מכניסים מד חום לפעמים כשהיה קשה עם יציאות.
תוך שנייה היה משחרר הכל......(וכן ידוע שסימילאק קשה יותר, לאור שלי זה עשה בחאגן, רק המטרנה היתה טובה לה) [email protected]
img] פייס: ortal_hori
יכולה לתת אבקת נורמלקס (אלו סיבים תזונתיים שמגיעים באבקה שנמסה במים/ תמ"ל, וניתן לקנות בלי מרשם), מיץ מעגבניה, מחית מטרנה שזיפים. אני תמיד מוסיפה במקרי עצירות כף שמן קנולה לבקבוק מטרנה, זה מאוד עוזר (בהמלצת הרופא).
מצטרפת להמלצה של ברבורית, 1 מ"ל שמן קנולה לכל 60 מ"ל בקבוק זה לא מזיק, מומלץ ע"י הרופאים בשניידר.