אזהרת צונאמי חפירות :))) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

17 תגובות
עמוד 1
  • וואו.. כל מה שכתבת פה זה מה שאני עוברת כמעט במדויק וברור לי כמה שזה קשה
  • וואוו
    לא יודעת מה לומר לך...
    מה שכן- אם את הולכת על זה, אז יש עוד 9 חודשים מלאים
    ויכול להיות ששנת הלילה של נופר עוד תשתנה ואז יהיה כבר יותר קל
    אבלל גם יש סיכוי שלא
    אז אין לי מושג

בהצלחה בהחלטה!

• אז אני אגיד לך מה אני מתכננת לעשות:)
    ברגע שארגיש שזה נהיה קל מידי... או ממש קל..או פשוט אני מצליחה להתמודד עם המצב בלי יותר מידי שערות לבנות-אז אכניס עוד ילד למשפחה.
    אולי כשנופר תישן יותר טוב בלילות, אולי כשנופר תהיה ממש עצמאית ותדע לתקשר בלי ניחושים, זה הגיל לו אני מחכה..ואז בעזרת השם שתהיה אפשרות כלכלית ואני גם הביא אח או אחות לאוולין:)

דברו איתי בפייסבוק
  • כל פעם שיהיה לך יום מושלם את תחשבי איזה באסה שאין לי עוד 3 כאלה...
    כל פעם שאת קולטת שיש לך זמן פנוי- איזה באסה שאין לי בעוד מישהו להתעסק
    איך שיש לך 5 דקות שלא מסתדרות לך איך שתכננת את ישר תחשבי לאאאאאאא מהה איזה ילדים???? אני לא מתפקדת!!!! הצילו!!!!
    זה תמיד יהיה ככה.
  • אם יש חשק אז לכי על זה אבל אולי כדאי להמתין עוד חודשיים שלושה לפני שמתחילים לנסות- בינתיים לנסות לאזן את האנימיה
  • וואו אני כל כך גאה בך שאת חושבת על זה.... כי אני זוכרת שממש לא רצית עוד
  • תודה בנות
  • למה לעבור את זה שוב?????

כי החיוך שלהם שווה הכלללללללללל

• וואי נושא לא פשוט.
    קטונתי מלהגיד לך מה לעשות
    אני יכולה לספר לך עלי.
    להמליץ.
    לייעץ.
    לשתף...

אז אנמיה אין לי אבל דיכאון יש

• קודם קבלי מלא

• תראי זה שאת חושבת על זה זה כבר מראה שכלל הנראה יש רצון.
    אבל - קודם כל תטפלי בעצמך, תסדרי את כל ענין האנמיה.
    ואחרי שתתחילי קצת להתעושש מהאנמיה, תראי ותחשבי שוב פעם.
    לי היה פשוט חסר עוד ילד, הרגשתי שילד אחד זה לא מספיק בשבילי. רציתי עוד.
    אבל כל אחד והרצונות שלו.
    כל הענין עם השינה יתחיל להסתדר לאט לאט. ואת תראי ברגע שהיא גודלת היא נהית יותר עצמאית ולך יהיה יותר זמן לבד. אני אגיד לך שאוריקי מגיל 2.5 משחק לבד לבד לבד, וכמעט ולא זקוק לי.
    הוא אפילו לא תמיד מודיע לי שהוא הולך לשירותים.
    אני ברובי עכשיו עם אמילי, וכמובן גם מ****ה מעצמי לאורי אבל פחות מאשר לאמילי.
    אני מאושרת שיש לי 2 ילדים
    וכן זה מעייף, וכן זה מסתכל לפעמים, והם "מגבים" אחד את השני בהתעוררויות בלילה וכו' וכו' וכו'.
    אבל לראות אותם משתוללים יחדים עושה לי טוב על הלב.

ושוב פעם, זו אני.
    את ובעלך הם אלו שצריכים להחליט האם אתם רוצים עוד ילד או לא.
  • למה כדאי?
    כי אין דבר יותר מרגש מלראות את הילדים שלך מתחבקים/מתנשקים/משחקים יחד...
  • עינבר, את אמא מדהימה
  • ליהי, לא קראתי את כל התגובות אז סליחה אם אני חוזרת על דברים שנאמרו....

מצד אחד הרצון שלך כל כך ברור ומצד שני כך גם החשש. הדבר הראשון שעלה לי לראש כשקראתי את מה שכתבת זה ברווווווווור שכדאי לך עוד נסיכונים כמו נופר ועם כל הורות יש קשיים כאלה ואחרים ועם כולם מתמודדים כדי לעשות את הטוב ביותר שניתן למען הילדים שלנו
  • בעלי
  • את לא מבינה כמה זה מרגש לקרוא את מה שכתבת... גם אני צרחתי שנתנאל יהיה בן יחיד
  • אני חושבת שכולנו עוברות את זה (מי שמתכננת כמובן חחח מי שיש לה פתאום הפתעה זה כבר משהו אחר)
    אני יכולה לשתף אותך שגם אני כבר מאוד רוצה עוד אחד/אחת ואני פשוט לא רואה איך זה קורה בשנתיים הקרובות! אני לומדת איתמר בגן עירייה ,מבחנים לחץ, אחרי זה גם תהיה עבודה ,אין לי שניה אחת פנויה להשחיל בשביל לגדל תינוק נוסף עכשיו , אבל הרצון הרצון ... בנתיים על כף המאזניים החוסר יכולת מול הרצון מנצח . אז כל כמה זמן אני עושה שיקול מחדש ושוב משתכנעת שזה לא הזמן .... יש עוד שיקולים כמובן , אבל בזה אני כבר לא אשתף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה