קחו ממני.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • את רגשות האשמה

9 תגובות
עמוד 1
  • אני עדיין לא במצב הזה אז אני לא יכולה להעיד מניסיון
    אבל אני בטוחה שכולם עוברים את השלב הזה
    כשמגיע אח/ות חדש/ה הביתה, לא משנה בן כמה הילד/ה הבכור/ה
    את תראי שרז לאט לאט תתרגל ובמקביל הקטנטונת תגדל קצת
    ובסופו של דבר הן יהפכו לחברות הכי טובות
  • אויש, נשמע קשה וכואב
  • עדיין אין לי עצה ממשית בשבילך אלא לחזור על דברי הבנות פה מהעבר שאם תהפכי אותה לעוזרת שלך אז זה אולי יעשה לה טוב ..
    שיהיה בהצלחה מתוקה! שתקופת ההסתגלות תעבור מהר

• כמה אני מבינה אותך....
    אומנם נועה לא מקנאה
    אבל כן ביקשה כל דבר של מאיה....

ואל תתרגשי מהרגשות שלך זה יעבור לך ...
    גם אני הרגשתי כמוך שנועה לא מקבלת מספיק יחס ממני, אז כל פעם שמאיה נרדמת אני מנסה
    להיות קצת איתה( אפילו שאני גמורהההה מעיפות)
    וגם בעלי כל הזמן לא מפסיק לטייל איתה ולפנק אותה
  • אתמול בלילה למשל רז כל שניה התעוררה מהתינוקת
    וממש קמה ב5 בערך, בעלי האכיל את רז ושם אותה בחזרה במיטה והיא התלוננה ונרדמה

• אני לא ממש מבינה בזה כי יש לי רק את אליה אבל אני ממש מבינה אותך ובטוחה שקשה כמו כל התחלה אבל...זאת תקופה שתעבור מקווה שמהר
  • מאמי אני לא יכולה לעזור לך מנסיון אישי אבל גיסתי ילדה לפני שבועיים והבת שלה בת שנה ו8 ממש בגילאים שלך ובאמת מאוד קשה והגדולה מקנאה ובוכה הרבה וקשה לה וכל הזמן נצמדת להורים. אבל בסוף זה יעבור רז עברה שינוי ענק וגם אתם ועורך זמן להסתגל למצב החדש.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה