שבוע טוב בנות יקרות!האם זה נכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבהריון עם בן הבטן יוצאת מהר ובת מתחבאת?ככה שמעתי..גיסתי בחודש שביעי עם בת ויש לה בטן של חודש חמישי חחחעד לפני שבועיים זה לא היה נראה הריון זה היה נראה כאילו היא השמינה ורק עכשיו הבטן נהיתה עגלגלה

22 תגובות
עמוד 1
  • כמו שאמרתי לך קודם...

אבל זה אינדיבידואלי בין כל אחת ואחת

• חחחח שירה אני נכנסת לסרטים שהשמנתי סתם בגלל זה וכולם אומרים לי מעכשיו יש לך בטן של בן אין מצב שזו בת ברור שהכל מאת ה' אבל זה מוקדם בשביל להבין משהו מבחינת הבטן לא
    ?

• לא נראה לי....לי יש בן ובהריון הבטן יצאה לי ממש לקראת שביעי

• מה שאני מכירה, זה לא בשבועות שלך עדיין...... זה כשבברור רואים בטן הריונית, מחוץ לאגן שלך והיא קשיחה.
    אז אומרים, שבטן שפונה קדימה (מאחורה לא יכולים להגיד שאת בהריון, נשארת אותו דבר) זה בן.
    ובנות את כאילו מתרחבת לצדדים, אז נגיד נשים שהן מלאות יכולים בהתחלה בכלל לא לשים לב, כי הן גם ככה רחבות. משהו כזה.
    אבל זה לא מדע מדוייק...סתם סטטיסטיקות של ימי הביניים.
    אבל לפי זה- אצלי היה של בן ואכן בן.
    ואצל אמא שלי (שהייתה מקל בהריון) הייתה בטן של בת, ובגלל היותה מקל לא ידעו שהיא בהריון כי חשבו שהיא סתם אישה בגודל סטנדרתי... כשהייתה לובשת נגיד משהו לא צמוד...ומעיל..
  • לא ממש מבינה בזה אך נראה לי שזה מאוד אינדיבידואלי

• הגוף שלי יחסית רזה ויש כאלה שאומרים רזה מאוד למרות שבשבילי אני נורמלית לפני ההריון הייתי 58 קילו ואני מטר 70.. הגוף נשאר אותו גוף בדיוק!!!רק הבטן קופצת כמו כדור החוצה אז אתמול איזה אחת עושה לי ואי איזה קטע יצאה לך בטן הריון פיצית ורואים שהיא מחוץ לאגן ועולה כלפי מעלה בגלל זה אני מתפלאת אז כולם אמרו לי אתמול זה בטן של בן בטוח..ותאמת שבאלי בת חחח

• זה בכלל לא מדע מדויק.
    זה מאד אינדיבידואלי.
    סתם לדוגמא - לי בהריון הזה כל ה"חכמים" אמרו שיש בולבולון - אבל יש לי בת!
    אז.......

רואים בודאות אך ורק לפי אולטראסאונד ולא לפי צורת הבטן / צורת ההליכה / האם עור הפנים שלך השתנה / האם נהית יפה יותר ופחות יפה בהריון...... וכו וכו וכו!

הקיצר - קצת סבלנות ותדעי מה יש לך.
    וחוץ מזה - מה זה משנה העיקר שיהיה בריא.
  • כנראה הבנת לא נכון..זה ממש לא מפריע לי מה שיהיה לי שאלתי את השאלה כדי לראות אם באמת זה ייתכן בטן בשבוע כזה או שסתם השמנתי אז כמו שהבנתי שיכול להיות כי בנים יוצאים מוקדם..

• אני אישית לא מאמינה בדברים האלה...
    ולפי מה שמיצי אמרה היה צריך להיות לי בן

• אז זה לא נורמלי שיצאה לי כבר הבטן

• סוויטי איזה יפה הילדה שלך 555

• תודה מותק

• לא קשור למתי יוצאת הבטן.
    תלוי במבנה שלך, תלוי גם לפעמים במספר הריון, בכושר שלך. כי שרירי הבטן נהיה חלשים יותר עם הזמן.
    וזה שיצאה לך הבטן זה נורמאלי לחלוטין - את בהריון לא
  • הכל חרטא ברטא

• חחחחחחחחחח גיסתי אומרת לי מה את בוכה שיצאה לך הבטן תגידי בלי עין הרע שימשיך לגדול ככה D: נראה לי הוא דומה לבעלי כי כשבעלי נולד הוא היה נראה תינוק בן חודש

• אביטל הבטן שלך עוד לא יצאה?

• יצאה יצאה אבל זה השומנים שיצאו- יש לי בטן רופפת ולא כמו של הריון

• אז אני יראה לכן על איזה בליטה אני מדברת
    http://www.siz.co.il/my/dwzoe4yyzwkm.jpg

http://www.siz.co.il/my/y02tfiyyjytm.jpg

אני רזה בטבעי בגלל זה אפילו שיש בליטה קטנטונת רואים שאני בהריון

• כזה בערך יש לי אולי טיפל'ה יותר קטנה
    אבל אני אוהבת ללבוש יותר רפוי כי אח"כ אני מרגישה שאני נחנקת

• אה אז אני לובשת צמוד בגלל זה ובערב אחרי אוכל בכלל יש בליטה של כדור בייסבול D:
    כשבעלי רואה תבטן הוא מתחיל לצחוק כי אני נראת ילדה קטנה עם בטן של הריון חחח ישר הוא אומר הסייח שלי לא מפסיק לגדול

• בולשיט אחד גדול .
    כל הריון זה משהו אחר, כל אישה זה משהו אחר .

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה