היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי משפחתון בבית, הקטנה שלי עם חום אז ביקשתי מאחותי שתבוא להיות עם הקטנה השאלה היא אם הן יכולות להיות בחדר ואני אהיה עם האחרים בסלון או שאני צריכה לדאוג שהקטנה שלא מרגישה טוב לא תהיה בבית בכלל? אחרי שהקטנים ילכו לישון נעשה החלפה (אחותי תהיה פה איתם ואני אקח את הקטנה לרופאה) אחותי למדה גננות, בדיוק עכשיו סיימה ללמוד זה מספק? או שיכעסו שאחותי תהיה איתם?
הילדים אמורים להגיע מחר ב8, אני צריכה להתקשר אליהם בבוקר להסביר מה קורה? או שמצאתי סידור זה מספיק?
החום עלה עכשיו (פחות משעה) מקרה רגיל לא הייתי לוקחת לרופאה אפילו כי לא נראה שמשהו בכלל מפריע, אבל בגלל המשפחתון אני רצה כדי להבין מה קורה....
הי זה בסדר גמור שאחותך תהיה עם בתך בחדר. לרופאה כדאי ללכת אחה"צ, לא הייתי משאירה את אחותך עם הילדים גם אם הם ישנים, הם לא מכירים אותה וההורים סומכים עלייך ולכן נתנו לך ילדיהם, אני הייתי כועסת אם הייתי באה ומוצאת ילדיי עם אדם זר להם... אחרי יום אחד של חום לא הייתי רצה לרופאה (אלא אם כן היא מתלוננת על משהו...)
ובכל מקרה - אם בתך לא תהיה עם ילדי המשפחתון באותו חדר לא הייתי אומרת להורים, ז"א לא הייתי מסתירה אבל גם לא מתנצלת על כך. היא ילדה, היא חולה, היא נישארת בבית כי זה המקום בו ילד אמור להיות כאשר הוא חולה....
בוקר טוב.... אני לא יודעת אם זה עדיין רלוונטי אבל בכל זאת אענה.....
הבת הגדולה שלי הייתה במשפחתון 3 שנים ולבעלת המשפחתון היו 2 בנות אותי זה מררררררררגיז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאאאאאאאאאאאאאד!!!!!! בכל פעם שאחת הבנות שלה חולות - אז מה שגם הן היו בחדר.... תמיד לאחר כמה ימים אחד הילדים בגן היה חולה בדיוק באותו וירוס... צירוף מקרים?!... לא נראה לי
אבל ענת - זה חלק משלים ילדים במשפתון בבית, משלמים פחות וזה חלק מהמינוסים לדעתי... אני לא הייתי שמה ילד במשפחתון גם בגלל שזה בבית וגם בגלל שלא נראה לי הגיוני עובדת אחת על 3-5 ילדים זה חלק מבחירה של מקום....
ממי, למה עולה פחות
באמת? למרות שלא משלמים שכ"ד? עוד סיבה מצויינתלמה לא משפחתון....
כן .... כי כביכול היחס יותר אישי.....
גם אני לא אוהבת משפחתונים בדיוק מאותן סיבות שלך... מטפלת 1 על 5-6 ילדים וזה ממש בתוך הבית...
איפה שתאיר הייתה זה סוג של משפחתון אבח היו שם הרבה יותר ילדים וגם 3 מטפלות וזה אמנם היה בבית שלה אבל כביכול הבית היה בקומה השנייה של הבית והגן בקומה הראשונה....
בכל מקרה אני סומכת על אמא ויותר שתנהל משפחתון למופת
זה בכלל לא היה נתון לוויכוח אין לי ספק שהי מנהלת את המשפחתון על הצד הטוב ביותר עם המון אהבה ודאגה לילדים - אם לא היה כך לא הייתה שואלת את השאלה
מי שרושם למשפחתון צריך לקחת מצבים כאלה בחשבון... הילדה חולה אין מה לעשות, זה הבית שלה- המקום הטבעי שלה, את לא יכולה לשלוח אותה למקום אחר בזמן שהיא חולה כל פעם שתהיה חולה עצם העובדה שאחותך תהיה איתה והיא לא תהיה עם הילדים זה כבר טוב אני אישית לא רואה ברירה אחרת... איך היא מרגישה היום?
החלמה מהירה
הבת שלי נמצאת במשפחתון כזה. ובדיוק בגלל מה שאת מתארת- סגרנו את זה מראש: אם הילד חולה- היא שולחת אותו לאמא שלה. אם היא חולה - יש לה מחליפה בסטנד ביי שמכירה את הילדים (היא מביאה אותה לפני, כדי שהילדים יכירו במידה ויהיה צורך). עליי זה מקובל. והעיקר שסגרנו מראש וככה אין הפתעות לשום צד, ואי אפשר לבוא בטענות.
מה עדיף שתעשה? שתיקח יום מחלה? ככה מפסידים בטוח! מיכל