בנות .. משתפת אותכן במשהו .. :/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב לכולנו דבר ראשון
12 תגובות
עמוד 1
  • מורני אם זה חכם או לא רק את יכולה לדעת.. רק לפי מה שהלב והראש שלך ושל בעלך אומרים...
    אני יכולה להגיד לך שלי אישית ההריון היה ועדיין יותר חשוב מהכל.. אבל זה עניין מאוד אינדיבדואלי..
    בכל אופן, שיהיה בהצלחה בעבודה החדשה ובכל דרך שתבחרי..
  • טיפה קשה לי להגיד אם את עושה עושה צעד נכון...כי כמו שהדס אמרה זה מאוד אינדוודואלי..אצלי..להשיג את ההריון המיוחל כ"כ חשוב לי..שאני מוכנה להפסיד את מקום העבודה בשביל זה..ולבוא מאוחר או לא לבוא בכלל..

אבלללללל...אני מבינה שזה חשוב לך העבודה..ואולי את עושה את הצעד הנכון..
    יש כמה דברים טובים בהחלטה הזו...
    א.את נותנת לגוף שלך להירגע מהלחץ של הרריון..
    ב.את נכנסת למקום עבודה שאת מאודדדדדדד אוהבת..
    ג.את עושה מה שאת אוהבת וצריך להתפשר בחיים ואין מה לעשששות...!!

אני מאחלת לך שההחלטה הזו תעשה רק טוב! ושבע"ה החודש תקלטו טבעי!!
    כל עכבה לטובההההההההההה!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • היי מורן,

אני לא כותבת כאן הרבה אבל קוראת כל הזמן.
    גם אני הייתי צריכה להתחיל טיפול באיקקלומין והזרעות לפני חודש והחלטתי לדחות את הטיפול (משיקולים שונים).
    כמובן שההחלטה היא אישית שלך ואת צריכה להיות שלמה עם זה אבל רק רציתי להגיד לך שזה שלא תעברי את הטיפולים החודש לא אומר שאין לך סיכוי, תמיד יש סיכוי שתיקלטי באופן טבעי לגמרי בלי הזרעות וכדורים.

תהני בעבודה החדשה ושיהיה לך המון בהצלחה!
  • מורני היקרה מצתרפת למה שבנות כבר אמרו לך ,זה עניין אישי מאד וקשה לי להגיד אם זה נכון או לא ,בשבילי אישית הריון זה דבר מאד חשוב ,אבל עוד פעם אני לא יודעת אולי אם גם אני הייתי מתקבלת למקום חדש ,אולי גם הייתי מחכה ,אני מאחלת לך המון הצלחה בעבודה חדשה וכמובן בשורות טובות בקרוב
  • מורני, קשה לי לשים את עצמי בנעלייך, אבל אני בטוחה שאת יודעת מה טוב בשבילך, אין תשובה אחת נכונה, וחוץ מזה שעדיין את יכולה להכנס להריון:)גם בלי ההזרעות:) בהצלחה מתוקה
  • מורני, תראי - בגלל שאני מתעסקת בתחום אני יכולה להגיד לך שכדאי לחכות אם את מתחילה עבודה חדשה כי מעסיק יכול לפטר אותך אם אין לך וותק של 5 חודשים בחברה ונכנסת להריון.. במידה וההריון מפריע לתפקוד שלך..
    למרות שזה קשה ממליצה לך לחכות קצת.. בהצלחה!
  • מורני, אני חושבת שאת עושה את הדבר הנכון, זה לא שאת מונעת הריון, עדיין יש סיכוי שתצליחו טבעי, פשוט את לא רוצה להפריע לעבודה שכה חשובה לך ולא לצאת....
    מקווה שלא תצטרכי לצאת להזרעות

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • ללכת עם הלב זה מאוד קל ואת עשית החלטה לדעתי מאוד קשה ,הלכת עם השכל כולנו כאן מאותה סיבה להכנס להריון ואני לא חושבת שאת מעדיפה עבודה על פני להכנס להריון אלא שאת מאודדד מאווד חזקה ואת יודעת שבשביל לתת הכול למתנה הקטנה שאת מאוד רוצה אנחנו חיבים פרנסה

אני מאחלת לך הצלחה באמת מכול הלב
    אלוקים לא ישים אף פעם בפנייך מכשולים - שבהם לא תוכל לעבור ...
  • בנות אתן פשוט מדהימות
  • כמו שאת תמיד מגיבה ועוזרת ,אז את מקבלת תמורה
  • מרגו - תודה מהממת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה