מתי לבדוק?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן! אני זקוקה לעזרתכן....
    למי שלא יודעת/ זוכרת, בעלי ואני מנסים להיכנס להריון מזה שנה. מהרגע שהפסקתי עם הגלולות, לא קיבלתי מחזור באופן טיבעי, וכל חודש קיבלתי כדורים כאלו ואחרים (כגון: דופסטון, פרימולוט ועוד ועוד) להסדרת המחזור. בחודשיים האחרונים שולבו גם כדורי איקקלומין על מנת לעודד ביוץ, כשהחודש סיימתי סבב 2. שאלתי היא- מתי לדעתכן אני צריכה לעשות בדיקת הריון?! מאחר והמחזור שלי אינו סדיר כלל (!!) אין לי מושג מתי לבדוק.... מחזור אחרון- 4.8.12...
    עזרתכן הבהולה!!!
    תודה לכל המגיבות והמסייעות!
    אנו בפתיחתו של חודש חדש- בהצלחה רבה לכולנו!!!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • תלוי מה אורך המחזור שלך , תבדקי עוד יומיים הכי מוקדם

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אני גם חושבת כמו פנינוש, תבדקי עוד יומיים כי זה יוצא חודש, כמה זמן בממוצע המחזור?
  • תחכי עוד 2-3 ותבדקי
  • אם המחזור שלך לא סדיר בכלל כמו שלי למשל אז אין לך אפשרות לדעת אם האיקקלומין בכלל גרם לביוץ אצלי למשל לקחתי כמה פעמים ולא היה ביוץ אז עדיף שתקלי טווח כמה שיותר רחב עד הבדיקה
  • המחזור שלי נע בין 5-6 ימים... ורד לא כ"כ הבנתי למה התכוונת... אשמח להסבר...
  • אני חושבת כמו פנין, תחכי לפחות לחודש מהרגע שקיבלת..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה