אוףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש מרגישה את המחזור מתקרב.. כל חודש גדלים וכואבים לי השדיים וגם החודש...אני מזה נטולת אנרגיה....
15 תגובות
עמוד 1
  • היי jesy

גם אני עכשיו בשבוע הציפייה שלפני המחזור, והכל מרגיש אותו דבר כמו בכל החודשים הקודמים, אבל אסור לשכוח שההרגשות לפני מחזור ובתחילת הריון הן מאוד דומות, ככה שזה לא אומר כלום.

אנחנו צריכות להיות אופטימיות, תמיד יש סיכוי כל עוד לא הגיע

שיהיה לך שבוע טוב ובהצלחה
  • תודה על העידוד טלי, אני מחזיקה לנו אצבעותבהצלחה מתוקה
  • ג׳סיקה אל תשכחי תסמיני הריון ותסמיני מחזור הם בול ! אותו הדבר ...
    אז אל ייאוש
  • ג'סי... גם לי לפני כל מחזור גודלים ומתנפחים השדיים
    וגם לפני ההריון זה קרה.. הסימנים של הריון ומחזור יכולים להיות דומים.
    לא מספידים חודש עד שה-
  • בדיוק ג'יסי ,לא להספיד כלום עדיין.
  • משתדלת, תודה אהובות
  • כולן כבר אמרו הכל!
    להיות אופטימית!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • לא רוצה להשלות אותך אבל אני בהריון הזה היו לי את כל הסימנים של מחזור ואני זוכרת אפילו שבכיתי לחברה שלי שאני בטוחה שאני ה ולכת לקבל יומיים אחרי זה 2 פסים בבדיקה ככה שסימנים לא אומרים כלום

• איזה קטע, אני יודעת נגיד שהשדיים גדלים בהריון אבל לא חשבתי שזה בא באותם הימים שלפני המחזור (שלא הגיע אצלכן)
  • כמו שאמרתי לך אותם הסימנים כמו שאומרים אישה בהריון זה כאילו אישה במחזור 9 חודשים אותן התופעות בדרך כלל..

• אני בטוחה שבעלי יבהל אם הוא ישמע את זה....
  • חחחחחחחחחחח מסכן בעלי כמה אני מטרטרת אותו

• כמו שהבנות כתבו, לא מספידים את החודש... חייבים להשאר אופטימים
  • תודה, אתן כאלה מהממות!!!
  • היי ג'ס,
    אל תהיי בדיכי, שום דבר לא סופי תחכי ותיווכחי מה קורה, חבל סתם להיות בדיכי מראש. לא חבל על האנרגיות???
    גם אני עכשיו לפני מחזור ואני מרגישה אותו בא ויש לי הכתמות אבל המכשושה כנראה מפחדת לצאת כי היא יודעת שאני אכפכף אותה איך שהיא תצא.
    בקיצור דארלינג, תחייכי ויהיה טוב

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה