היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
צריכה המלצה: עם קידוחים לקיר או מספיק השער עם ההיצמדות לקיר בוואקום.
הקטנה כבר מטפסת לי במדרגות
8 תגובות
עמוד 1
עם קידוחים לקיר.... וואקום לא יעמוד בפני ילדה שממש תרצה לעבור לאנשהו
היה לנו שער של איקאה ,עם קידוחים!
לנו (כבר כמה חודשים) יש את זה שעם הקידוחים לקיר...
הקטנציק כבר מצליח לפתוח אותו... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
תודה!
לנו היה משהו דומה לזה - הוא עלה גרושים בהום סנטר. אבל לידיעתך, עם השכל של הילדודס היום - זה יחזיק לך אולי כמה חודשים והיא כבר תלמד את השיטה לפתוח [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אורטלוש - תודה מאמי, כזה בדיוק אני צריכה, ואני יודעת, היא תדע לפתוח, אבל כשיגיע הרגע שהיא כבר תגיע למנעול - כבר לא אצטרך את זה ממילא.
אולי לא תצטרכי אבל רק כשתורידי תביני איזה כיף היה שהיה את השער
לנו גם יש כמו של אורטל והבעיה איתו שהאצבעות נתפסות כי הוא הרי מתקפל ואז כשמנענעים את השער בכעס כשלא מצליחים לעבור אז האצבעות נצבטות