לחוצה אחרי רופאת נשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בדיקת רחם תקין חצוצרות תקינות רירית 9 מ"מ סדירה
    -ב10.09 בדיקת מעקב זקיקים
    ב19.09 בדיקת דם לבדוק אם היה ביוץ
    ועוד בדיקה ממש מביכה בדיקת זרע
2 תגובות
עמוד 1
  • חורף היקרה אני כבר עברתי את כל זה ושוב עומדת לעבור (ביום ראשון הבא מעקב זקיקים - לבדוק תגובה של איקאקלומין ,בעלי כבר עבר בדיקת זרע (יזם בדיקה בעצמו נשמה שלי ), אני יודעת שלחלק הגברים הבדיקה הזאת מאד מביכה ,אבל תסבירי לו כמה זה חשוב לך ,אני מקווה מאד שלא תצתרכי כדורים ,אבל לא חבל לשתות סתם הורמונים ,בלי לבדוק את בעל, אני יודעת שכבר יש לכם ילד או ילדה ,אבל גם לי היה הריון לפני 9 חודשים ובכל זאת בעלי בדק את זרע.אז אני מאחלת לך המון הצלחה ובשורות טובות..
  • חורף יקירתי

עברתי כבר את כול הבדיקות האלו
    ציק צאק בדיקות קלות
    לגבי בעלך תסבירי לו שזה ממש חשוב ושאי אפשר להיתקדם הלאה..
    גם בעלי עשה את הבדיקה הזו .. זו בדיקה פשוטה ולא פולשנית כמו הבדיקות שאנחנו צריכות לעבור..
    לגבי הזרעה החודש אני לא אתחיל את הטיפולים האלו אמתין קצת ..
    ואני דרך פרטי עושה והאמת ששכחתי לשאול על מחירים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה