אמהות לשלושה ילדים....שאלה קצת גדולה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך יודעים שמוכנים לילד שלישי????
    הקטנה שלי כבר די גדולה (שלוש וחודש).
    אני מרגישה שמצד אחד השעון מתקתק ופער הגילאים ילך ויתרחב אם אחכה יותר מדי,
    ומצד שני אני מרגישה שטפו טפו טפו לא חסר לי כלום בחיים, יש לי שתי ילדים מדהימים, בריאים, חכמים. מה אפשר לבקש יותר מזה....

כשאני חושבת עלינו כמשפחה, אני רוצה שיהיו לנו שלושה, ולא רחוקים מדי בגילאים, אבל מצד שני אני לא מרגישה דחף לרוץ להביא עוד ילד לעולם ברגע זה....טוב לנו בתא המשפחתי שיצרנו....

עם הראשון זה ברור, רוצים ילד כי עדיין אין וכל החוויה היא חדשה ומרגשת. עם השני זה גם די ברור, רוצים עוד ילד כדי שיגדלו יחד, הפעם השניה היא כבר מנקודה מפוקחת ובעלת נסיון ולכן שונה ומרגשת לא פחות, אבל מה עם הפעם השלישית?

אשמח לשמוע איך הרגשתן ואיך החלטתן שהנה, הגיע הזמן להכות בשלישית.
25 תגובות
עמוד 1
  • את יודעת,אנחנו יכולים לחשוב ולתכנן אבל מישהו אחר מחליט לנו מלמעלה מתי כן וממתי לא,לנו נשאר לעשות רק השתדלות.אצלי למשל אני לא תיכננתי נכנסתי עם התקן הרגיל ואז בסוף עוד עשיתי גרידה כבר הרגשתי מוכנה ופתאום כלום.שאז החלטנו לנסות שוב ונולדה נויה המתוקה עכשיו היא בת 3 ואני שוב בתהיות:-)
    בכל אופן אתם צריכים להחליט שזה זה ולקפוץ למים זה תמיד שלב כזה שצריך לעבור בייחוד אם רוצים עוד ילד יש לנו שעון ביולוגי והוא מתקתק ...במה שתחליט\ו שיהיה בהצלחה
  • תודה הדר.
    אכן לא הכל הולך לפי התיכנון, הלוואי שהכל היה יוצא כפי שאנחנו מאחלים לעצמנו.
    לכן השאלה שלי היא על ההחלטה ולא על מה שקרה אחרי שהחלטתם.
    וכמובן שהשאלה מתייחסת לאלה שנכנסו להריון מרצון ובאופן מפוקח ומודע.
  • אני חיכיתי עד שהייתי שלמה עם עצמי שאני רוצה עוד אחד. ידעתי שאם לא אביא עכשיו - לא אביא יותר, ובשבילי 3 זה אידאלי.

זה קרה בערך בשלב הזה, כשהקטנה כבר שיחררה מאמא שלה, והגדולה בכלל מדהימה אותי בהתבגרות שלה.

שלושה ממלאים רכב
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • יקירתי, בעדינות? ילד שלישי יביא לך את הסטירה של החיים.

ילד מספר 3 זה לא כמו 2.....2 זו קייטנה...

הוצאות גדלות עם השנים ....
    "ילדים קטנים צרות קטנות".....

3 נכנסים פיקס לכל רכב לא צריך יותר מזה....
  • יודעים כי לא רוצים פער גדול .. כי השעון מתקתק .
    את השלישי, רציתי בדיוק בגלל סיבות אלו , אבל ההריון עצמו היה הפתעה , ותכלס לא באמת באמת הייתי מוכנה אליו נפשית .
    לפעמים אני חוששת שאם אני לא קשורה כל כך כל כך להריון - לא אהיה קשורה לילד,אבל נראה לי שפשוט בסוף נקשרים , אוהבים , ובדיעבד, טוב שאני בהריון עכשיו כי גם בלחכות יש חסרונות .
    אני גדלתי עם פער קצת גדול מאחיותי (5 שנים) והילדות שלי היתה בודדה
  • אני לא הייתי צריכה "לדעת".. הרגשתי..
    אם היית קוראת את ההודעות שלי אז, היית מבינה..
  • אני תמיד ידעתי שלא אסתפק ב-2 . הילדים גדלים והם פחות תלותיים והשעון כמובן מתקתק ובכללי אני לא בעד פערים גדולים.אז אגיע הזמן ולמלאכה ווהגיעה הנסיכה..
  • אצלי זה התחיל שבעלי רצה
    כל פעם שאל נו אז מתי ???
    אמרתי לו שעוד מעט לא עכשיו
    עד שביום בהיר אחד פתאום גם לי התחשק
    הרגשתי שזה הרגע.
    התחלנו לנסות (אומנם לקח לנו שנה +7 )
    אבל בסוף הצלחנו

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• תודה, מאוד מעניין לקרוא מה שכתבתן,
    הדסוש גם בעלי תמיד יודע לפניי שהוא רוצה (אולי זה בגלל שבסופו של דבר אני זו שנמצאת איתם??

• לא יום טוב לשאול אותי...

• כן , כיום , והחל מגיל 18-20 נהיה לי קשר סבבה עם אחיותיי.
    כן ניתן להתייעץ ולקשקש , אבל כשהייתי בת 8 הן היו בנות 13-14 ותמיד הייתי הקרציה הקטנה שהם צריכים לקחת איתן ולשמור עליה וכמובן להזהר שלא תשמע כלום ...
    וכשהייתי בת 12 אז הן היו בנות 17-18 וכמובן ששוב מה הן צריכות אחות קטנה ...
    אז בבית די הייתי לבד...
    אבל כשכבר היה לי חבר , וכבר התגיסתי , פתאום הייתי באותו הלבל ..פתאום גם אני הבנתי עניין ...
  • אני עם שילגיה
  • אני ביום טוב לשאול אותי..

[
    [
  • לי לקח 11 שנים להתחיל לחשוב על ילד שלישי
    אבל אולי אני לא דוגמא...אצלי הכל מחושב פשוט 11 שנים האלו לא היתי מוכנה להוצאות של עוד ילד ולא שלא רציתי...רציתי מאוד..בכלל רציתי 5 ...אבל ה"מציאות" שלי פשוט לא איפשרה לי ללכת כמו שאומרים עם הלב רק עם הראש...לא שתמיד זה טוב...אבל אצלי כך זה עובד הכל
  • פשוט בער בי מבפנים
  • שאלה שאין עליה תשובה אחת .. אלף אנשים-אלף דעות .. קשה לענות .
    מבינה אותך , גמני הרגשתי שהבנים סופסוף גדלו קצת , עצמאיים , חברים טובים ...
    אבל הצורך האישי שלי הוא משפחה גדולה ... אני מאוד מקווה שיהיו לי עוד ילדים (לפחות עוד אחד)
    את השלישי תכננתי לעוד שנה ולו היו תוכניות אחרות משלו
  • אין לזה תשובה אחת באמת, יש שמחליטים על עוד ילד באופן שכלתני של הפרשי גילאים, יש שסומכים על תחושת הבטן,

אצלנו זה היה די בוער בנשמה
  • אין לי 3 ילדים
    אבל אני מרגישה בדיוק את מה שאת...כיף לנו...טוב לנו...נחת גדולה מהילדים..תענוג לראות את גאיה גדולה ועצמאית...טפו טפו טפו
    ינאי כבר התחיל ללכת...יש לי הקלה גדולה...פתאום הוא נראה לי כבוגר...
    אני נהנית מכך שהוא טיפה יותר עצמאי...ואני ממש לא רואה את עצמי נכנסת ללופ הזה שוב.....
    אם אומרים שמרגישים כשזה הזמן שוב...אז אני ממש לא מרגישה
  • לי לא הייתה הזדמנות להיות אמא ל-2
    מזוג הורים לילדה אחת הפכנו למשפחה בת 5 נפשות
    האמת, לא קל, אבל זורמים....מוצאים את הכוחות להתנהל

• קראתי וזה ממש בדיוק עליי. אני מתגעגעת להריון ולהנקה ואני מוכנה לילד שלישי.
    השעון הביולוגי מתקתק והפער בין הילדים נראה לי בדיוק.
    אז ממש אוטוטו אנסה להכנס להריון.
    צריך רק לחייך!
  • אצלי השעון הביולוגי לא מתקתק (עדיין) ופער הגילאים לא היה משמעותי, פשוט רציתי עוד ילד. עד כדי כאב בטן רציתי עוד ילד.
    ראיתי נשים בהריון, נשים עם עגלה, נשים מניקות ורציתי להיות הן.
    רציתי לחוש את הריח הזה של תינוק רך.
    בעלי גם היה בעניין אז פשוט לא לקחנו אמצעי מניעה ונתנו לזמן לעשות את שלו. כשזה הגיע - זה הגיע.
    הכי קטע שהיה איזה יום שממש לא יצא לי מהראש עניין ההריון, עד כדי כך שאמרתי לחברה שלי שאני כל כך רוצה עוד ילד... ואני לא מרבה לשתף בעניינים האלו אף אחד. פשוט ברח לי.
    במבט לאחור, באותו יום כבר הייתי בהריון ולא ידעתי עדיין
  • מעניין לקרוא את מה שכתבתן...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• את רוצה שאספר לך איך זה עם ארבעה?? למקרה שיצאו תאומים
  • אני מתגעגעת להוצאות 6000 בחודש בלי מינוס בבנק!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה