שאלה קצת מטופשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• השאלה היא לגבי האכלה ושינה של פעוטות...
    אני עד היום לא הבנתי דבר אחד בהאכלה - אם עדן התחילה לאכול בשעה אחד, למשל, וסיימה ברבע לשתיים, והיא צריכה לאכול בעוד שלוש שעות - מתי תהיה ארוחה הבאה?
6 תגובות
עמוד 1
  • כמה היא שוקלת כבר?
    כמה נשאר לה לשלושה ק"ג?
    בעיקרון מודדים את הארוחה מרגע ההתחלה אם אני זוכרת נכון.

• היי ענבר
    היא שוקלת 2630 נכון להיום...

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • עד 3 ק"ג בלבד -
    הספירה מרגע תחילת הארוחה, ז"א אם היא אוכלת במשך שעה הארוחה הבאה שעתיים מרגע שסיימה... אם היא ישנה - עפ"י הוראות אלו יש להעיר אותה - השינה משמעותית מאוד לגדילה לכן יש סיכוי שהייתי מאפשרת לה עוד 15-30 דק' שינה ואז מעירה - אבל זו אני... בעיקר אם ידוע לך שהיא ישנה לפירקי זמן קצרים...

• תודה רבה לך
  • ספירה מרגע התחלת הארוחה.
    אני בדעה שלא מעירים תינוקות. אבל במקרה שיש בעיית משקל - כן להעיר.
    מה אמרו בטיפשת חלב? באיזה אחוזון היא?

• היי,

הספירה מתחילה מרגע האכלה.
    לגבי האכלה אני לא יודעת על בעיות משקל אבל בדרך כלל לא מעירים אלא נותנים לישון השינה יותר טובה מהאוכל...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה