תחושת רעב בהריון כל 3 שעות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה מוזר או שזה נורמלי?כי כבר איזה 3-4 ימים אני מרגישה כל איזה 3 שעות שלא אכלתי בכלל ופעם כשלא הייתי בהריון הייתי אוכלת כל 6-7 שעות וגם אז לפעמים בכוח..יש לי בדיקה רק עד שבוע כבר חודש לא הייתי אצל רופא ומזל שיש איפה לשאול את השאלות

7 תגובות
עמוד 1
  • כן זה הגיוני.
    הגוף שלך עובד שעות נוספות.
    המלצה שלי - תאכלי בכמויות קטנות אבל כל 3 שעות.
  • אם זה מנחם אותך אני מרגישה לאכול כל שעתיים בערך

• כן אני אוכלת ארוחות קטנות אני לא רוצה להעלות 20 קילו אבל במשפחה אמרו לי ברגע שהתינוק דורש הוא דורש ואני לפעמים מתעלמת ממאכלים שבא לי זה בסדר?אני יודעת שאם אני יאכל כל מה שבאלי אני יסיים תהריון על 20 קילו יותרר

• תשמרי על ת**** נכונה.
    אל תאכלי ממתקים בלי סוף.
    אם את בלי עודף משקל אז את יכולה להרשות לעצמך פינוק פעם ב.....
    אם יש לך עודף משקל - לפי דעתי אין כמו הריון כדי להתחיל תהליך של שמירה על ת**** נכונה.
  • לפני ההריון הייתי כמעט תת משקל כרגע אני נורמלית מטר שבעים שוקלת 60 עליתי מתחילת ההריון 200 גרם בנתיים

• אז תמשיכי לאכול כרגיל
    ואם יש לך חשק למשהו את יכולה להתפנק - כמובן לא על בסיס יומיומי.
    את רזה, ולכן המשקל שלך אמור להעלות בערך ב 12-16 קילו עד סוף ההריון.
  • טוב אני מניחה שיש לנו את אותם הרגלי תזו נה (7 שעות בלי וכ'ו...) תת משקל...
    אז בהתחלת ההריון שלי הייתי מתעלמת, נו כי הרגל כן? 7 שעות את מתעלמת שאת כבר שוכחת מה זה תחושת רעב...

אז תדעי לך שבשבוע 20 ומעלה, כבר לא יכלתי להתעלם כי רעב היה רעב! כל שלוש שעות והיו גם "ארוחות ביניים".
    היום אגב אני עדיין תת משקל (הרגלים קשה לשנות)

אז זהו, לא יודעת אם תקין או לא תקין. אני סתם מזדהה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה