להיות או לא להיות (בוועד הגן) זאת השאלה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות,
    בני הבכור נכנס השנה לגן עירייה ואני ובן זוגי מתלבטים האם להתנדב לוועד. רציתי קצת אינפורמציה ממי שהתנדבה לוועד בגן:
    1. על מה בדיוק אחראי הוועד? ( למיטב הבנתי, רכישת מתנות ימי הולדת סוף שנה, איסוף כספים מה עוד?)
    2. כמה הורים אני בדרך כלל נמצאים בוועד הגן?
    3. במה זה כרך כלומר כמה זמן השקעה פחות או יותר?
    4. האםנדרשיםלשיתוף פעולה גם עם צוות הגן הגננת והסייעת כלומר האם יש ישיבות עם צוות הגן?
    5. האם היו דברים מיוחדים שוועד הגן עשה בשביל ילדי הגן אצלכם? רעיונות יפים שיש לכן?
    6. למה לא הייתן מתנדבות?
    תודה לעונות

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
10 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו היום בערב אסיפת הורים - אז בטח יחליטו אז.

שנה שעברה היו 3 אימהות בוועד.

לי אין לי כוח ולא סבלנות לדברים האלו....מי שמשעמם לה ואוהבת אקשן - מוזמנת
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני תמיד בוועד, גם כשאני לא בוועד! אצלנו כל מה שהיינו צריכים לעשות זה לאסוף כסף ולקנות את המתנה לסוף שנה וגם לכתוב את הברכות. (פשוט שנה שעברה לא רציתי להיות בוועד בגלל שידעתי שאני צריכה ללדת ובסופו של דבר אני זאת שקניתי את המתנות כי הוועד נרדם בעמידה)

אבל כשהייתי בוועד של המעון אז גם היינו צריכים להתעסק בדברים כמו לבנות גדר כדי שהילדים לא יפלו, ללכת למועצה ולכתוב מכתבים.

לא היו לי ישיבות עם הגננת, לא דרש ממני כלום, חוץ מהזמן של קניית המתנות (ואת זה בעלי עשה).

רותי
  • גם אני לא מתנדבת כי זה חתיכת כאב ראש...
    גם את עושה טוב וגם באים אלייך בטענות אחר כך...
    למשל בגן של עדי שנה שעברה חברות טובות שלי היו בוועד
    והם אספו 50 ש״ח מכל ילד ללג בעומר מלא הורים אמרו
    שזה ממש יקר ואפילו אמרי להם שהם עושות קופה על חשבון ההורים..
    הם ממש נפגעו...

• תודה לכל מי שענתה.
    אני באמת מפחדת מה״כאב ראש״ שעלול להיות לי...
    אם אני מבינה נכון במידה ויש להורים כל מיני תלונות צריך להעלות את זה בפני הצוות למציאת פתרון?
    חוץ מזה כנראה צריך לנדנד להורים שלא משלמים בזמן וכו׳
    מתוקונת ממה שכתבת זו חתיכת משימה הוועד הזה לעומת זאת ממה שרותי כתבה נראה שזה לא כזה סיפור יש הבדלים בין דרישות בגנים?
    ענבר- אני בשוק מה ההורים אמרו שהוועד עושה קופה

• אני בוועד הגן, אצלנו הוועד אחראי לקניית מתנות, פעילות ל"ג בעומר וזהו

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

• היי
    אני בוועד מהיום שהבן שלי נכנס למעון ועד היום שהוא בכיתה ג' וגם אני בוועד של ליה מהיום שהלכה למעון ועד עכשיו כיתה א'.
    אז ככה אצלנו וועד בגן דאג:
    * לאסוף את הכסף.
    * להוציא דיווח על מה יוצא הכסף (לכל דבר אני מראה קבלות וחשבוניות)
    * להיפגש את הגננת אחת ל על מנת לשאול מה היא צריכה כי חלק מהכסף הולך על קניות לגן ככה זה בגני עייריה.
    * לדאוג למסיבות של כל השנה (חגים וחגיגות לדאוג להביא את הכיבוד של כל חג, לדאוג לל"ג בעומר, לדאוג למסיבות סוף שנה).

בבית הספר:
    * לדאוג לאסוף את הכסף.
    * להוציא דיווח על מה יוצא הכסף (שוב לכל דבר יש חשבוניות קבלות).
    * לקנות מגירות בתחילת השנה לתלמידים מכספי הוועד.
    * לדאוג לצרכי המורה הפתעות וכו' מה שהיא מבקשת במסגרת בית הספר.
    * לדאוג למסיבות כיתיות, ערבי כיתה, צהרי כיתה וכו'. (פיצות, שתיה ועוד)
    * מסיבות סיום.
    * ל"ג בעומר.
    * ישיבה אחת לשבוע עם כל ההורים של הוועדים מכל הכיתות והמנהלת על מה מתרחש בבית הספר כל חודש וחודש ומה הולך להיות.
    * ועוד.
    כאב ראש לא יודעת, זה עבודה בנוסף למה שאני עובדת אבל עליה אין שכר רק הנאה כי צריך לאוהב את זה.
    יש לי צוות נהדר איתי בוועד ואנחנו חברים טובים אז זה הולך ביחד להגיד לך שכל שנה ההורים אומרים לי את ממשיכה את לא מתפטרת.

• שלום פלפלת,

אני השנה החלטתי לעשות סוויצ' ולהיות יותר פעילה בגנים של הבנות שלי, עקב מס' דברים שקרו.
    נכון לעכשיו אני בוועד של הבת הקטנה שלי, יחד עם עוד שני הורים.
    בינתיים לא עשינו כלום, שוחחתי עם האחרית על המעון, אמרה שהיא תזמן ישיבה ואז נתחיל לגלגל את העניינים, אז אני ממתינה.
    אני מתכננת גם להיות בוועד של הגדולה (גן חובה), עוד לא הייתה ישיבה אז נראה..
    בגדול - ממה שהבנתי זה כפי שאמרו פה:
    מתנות יום הולדת לילדים
    מתנות סוף שנה לילדים
    מתנות סוף שנה לכל אנשי הצוות
    מתנות קטנות לכמה חגים? ארגון ל"ג בעומר?

[

• ואו איזה תשובות מפורטות תודה

• הלוואי והיה לי זמן לזה.... הייתי עושה את זה בהמון אהבהיהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה